De bestaande Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) is komen te vervallen. Vanaf 25 mei 2018 zijn de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht.

Dit houdt in dat wij; “Van Delen” vanaf heden een officiële toestemming van u, als onze klant moeten hebben over het werken met, en het verwerken van de privacy gegevens van uw bedrijf. Dit document is ervoor, dat Van Delen haar klanten bewust wil laten worden met de nieuwe regelgeving. In de nieuwe AVG regelgeving zal Van Delen de Verwerker zijn en bent u de verantwoordelijke.

Met dit document vragen wij uw toestemming voor het verwerken van de privacy gegevens die er nodig zijn wanneer Van Delen haar diensten bij u mag leveren.

Wenst u de officiële verwerkers overeenkomst?
Dan kun u deze via onderstaande link downloaden:

AVG verwerkers overeenkomst Van Delen B.V.

U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0342 – 22 44 44.

Als u gekozen heeft voor de verwerkers overeenkomst vragen wij u gelieve in het document op de voorpagina en onder de sub: “De ondergetekenden” de openstaande gegevens aan te passen naar uw bedrijfsgegevens en het document ondertekend terug te sturen naar Van Delen. Dit mag naar: privacy@vandelentelecom.nl

Wat zijn persoonsgegevens in het kader van de AVG?

Het gaat in het kader van de AVG altijd over persoonsgegevens. Persoonsgegevens zijn gegevens die, alleen of in combinatie met andere gegevens, te herleiden zijn naar een natuurlijk persoon. Voorbeelden van persoonsgegevens zijn onder andere naam, adres, woonplaats, burgerservicenummer, mailadres, bankgegevens en videobeelden.

Waarvoor worden uw gegevens gebruikt?

De gegevens die u beschikbaar stelt worden gebruikt om de contracten compleet te maken en te kunnen aanvragen bij de desbetreffende provider, om zo de afgesloten diensten te kunnen leveren.

Inloggegevens worden bewaard om u van dienst te kunnen zijn wanneer er een probleem voorkomt.

Hoe lang worden uw gegevens bewaard?

Zolang u bij Van Delen diensten afneemt zullen uw gegevens bewaard worden. Wanneer u geen diensten meer afneemt bij Van Delen en besluit om geen klant meer te zijn bij Van Delen zullen uw gegevens verwijderd worden.

Wanneer u wenst, dat na gebruik van uw gegevens, de gegevens verwijderd moeten worden, dan kunt u dit aangegeven door contact met ons op te nemen via de mail: privacy@vandelentelecom.nl of te bellen naar: 0342 – 22 44 44

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!