Detron Digital Workspace

Digitale werkplek

De Digital Workspace is de innovatieve en digitale werkplek voor jouw organisatie om optimaal te kunnen samenwerken en communiceren. Altijd, overal en veilig binnen de digitale werkomgeving. Binnen de Detron digitale werkplek staat de werkwijze van de gebruiker altijd centraal. Als organisatie faciliteer je je medewerkers met een digitale werkplek, waarmee ze kunnen werken zoals zij dat prettig vinden.

Veilig en gemakkelijk samenwerken in een digitale omgeving

De digitale werkplek heeft één hoofddoel: veilig en gemakkelijk samenwerken, communiceren en bestanden delen. Via één centrale portal kom je in je digitale werkplek, waarin je alle voor jou relevante data en applicaties vindt. Denk aan verschillende digitale applicaties als: SaaS-applicaties, webapplicaties, applicaties vanuit een Citrix werkplek, applicaties vanuit een Microsoft RDS werkplek en lokale applicaties. Met deze digitale applicaties creëer je een veilige en gemakkelijke online werkomgeving.

Een digitale werkplek opgebouwd rondom Microsoft 365

De Digital Workspace biedt een zorgvuldig afgestemde combinatie van alle functionaliteiten en oplossingen, die jij nodig hebt om je werk makkelijk en veilig te doen. Je logt slechts in één keer in en kunt aan de slag in jouw digitale werkomgeving. De digitale werkplek is opgebouwd rondom het Microsoft 365 portfolio en wordt aangevuld met de benodigde functionaliteiten rondom printing, device management, digitale werkplekcoach, online portal, dataopslag, back-up-faciliteiten en Teams-calling.

Een digitale werkplek werkt altijd en overal

De digitale werkplek is volledig browser-based en werkt op alle typen apparaten met een recente browser en een stabiele internetverbinding. Je kunt je digitale werkplek gebruiken op een smartphone, tablet of notebook. Voor een optimale werkplekbeleving past de interface zich aan je device aan; responsive & context aware.

Een digitale werkomgeving met self-service portal, servicedesk en WorkplaceBuddy

In de self-service portal in de digitale werkomgeving regel je eenvoudig heel veel zaken zelf. Denk aan het aanvragen van applicaties, het aanpassen van je wachtwoord of toegang tot data aanvragen. Maar ook niet IT-gerelateerde zaken, zoals het laten repareren van je smartphone. Kom je er niet uit, dan staat onze servicedesk voor je klaar. Of raadpleeg de digitale werkplekcoach WorkplaceBuddy.

Wat biedt de digitale werkomgeving jou?

  • Een intuïtieve werkplek, prettig en eenvoudig in het gebruik.
  • Eenvoudig samenwerken, bestanden delen en communiceren.
  • Self-service portal en servicedesk voor maximale gebruikerstevredenheid.
  • Hoge mate van automatisering bij autorisatie en gebruikersmutaties.
  • Hoge mate van automatisering bij in-, door- en uitstroomprocedures van medewerkers.
  • Hoge mate van schaalbaarheid; resources en kosten, nooit te veel betalen.
  • Gebruik marktstandaarden/ geen leverancier lock-in.
  • Verhogen van zelfredzaamheid met Workplacebuddy, de digitale werkplekcoach.
  • Adoptie (nieuwe) functionaliteiten.

Whitepaper: ‘Alles wat je wilt weten over de digitale werkplek voor het mkb’

De wijze waarop we met elkaar samenwerken in het mkb is de afgelopen jaren flink veranderd. Door allerlei oorzaken is thuiswerken, hybride werken of werken op een andere locatie dan (uitsluitend) op kantoor de norm geworden: het nieuwe normaal. Dit zorgt enerzijds voor een nieuwe dynamiek op het gebied van samenwerken, mobiliteit en werkprivébalans. Anderzijds brengt deze nieuwe manier van werken ook flink wat uitdagingen met zich mee. Uitdagingen die je met een goede digitale werkplek het hoofd kunt bieden.

Wil je meer weten over een digitale werkplek voor jouw mkb-bedrijf? Download dan het whitepaper:

Download de whitepaper

Geïnteresseerd?

Klinkt de Detron Digital Workspace als de juiste oplossing voor uw bedrijf? Meer weten of meteen deze dienst afnemen? Neem vrijblijvend contact op met één van  onze accountmanagers of stuur ons een mailtje naar info@vandelentelecom.nl.

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!