Expense Management

Innovatieve ontwikkelingen zoals SAAS, Cloud, Telecom, PAAS etc. kunnen u helpen om uw kosten te verlagen en uw productiviteit te verhogen. Het vereenvoudigt het beheer van alle benodigde apparatuur op uw locatie en u bent altijd up to date met Expense Management.

Een nieuwe uitdaging ligt op de loer. Transparantie in uw operationele kosten. Hoe zorgt u ervoor dat u zicht houdt?

Op bijvoorbeeld:

  • Drie verschillende cloud leveranciers
  • Twee verschillende SAAS leveranciers
  • Een strategisch IoT initiatief
  • Veertig aan het internet gekoppelde voertuigen
  • Vast en Mobiel Telecom verbruik

Sinds haar oprichting is Van Delen gespecialiseerd in het standaardiseren, optimaliseren en adviseren rond het gebruik en het transparant maken van contracten en operationele kosten.

Met de opgedane ervaring heeft Van Delen hiervoor een Expense Management Quick Scan ontwikkeld. Een consultant analyseert op een objectieve wijze uw pakket aan PAAS, SAAS, IT, Telecom en IoT contracten, kosten en verbruik. Met kennis van zaken wordt een voorstel uitgewerkt om zaken te standaardiseren en te optimaliseren.

 

Van Delen Expense Management Aanpak

Zoals altijd staat een persoonlijke aanpak bij Van Delen voorop. In een persoonlijk gesprek kijken we waar voor uw organisatie de meeste toegevoegde waarde zit en werken we een voorstel uit.

Vele klanten maken reeds gebruik van onze Expense Management diensten zoals:

Centrale facturatie

Van Delen Expense Management vereenvoudigt het facturatie proces. Eén op maat gecreëerde en transparante factuur voor al uw IT, Cloud, Werkplek, SAAS, IoT, Vast en Mobiele Telefonie.

Continue Audit

Van Delen Expense Management analyseert met vaste intervallen uw contractuele verplichtingen en verbruik en verzorgt voorstellen voor optimalisatie.

Wereldwijde aanpak, lokaal geregeld

Met onze aanpak worden kantoren, collega’s en datacenters in meerdere landen centraal georganiseerd door uw lokale vertrouwde partner, volgens uw lokale compliance richtlijnen.

Partner

Met Van Delen Expense Management treden wij op als uw krachtige woordvoerder naar de verschillende leveranciers in het geval van onderhandelingen, onduidelijkheden, issues of specifieke wensen.

Contractueel beheer

Met Van Delen Expense Management wordt u volledig ontzorgt. Eenvoudig nieuwe diensten of nieuwe gebruikers toevoegen, project management bij de implementatie daarvan en wijzigingen worden snel verwerkt.

Voorraadbeheer

Van Delen Expense Management geeft u inzicht in de door u gebruikte licenties, telefoons, sims, sensors, blackboxes etc. Het proces van installatie, garantiebeheer, vervanging en afvoeren van al uw gebruikte apparatuur wordt volledig beheerd vanuit 1 centraal punt.

Intelligentie

Ontvang op maandbasis een overzichtelijke en transparante rapportage van uw verbruik, kosten, contracten, licenties en apparatuur. Gebaseerd op de aangeleverde data en adviezen kunt u nieuwe beslissingen nemen.

 

Van Delen Expense Management Voordelen

Transparantie in kosten

Meer transparantie in uw IT, Cloud, Werkplek, IoT, SAAS, Vast en Mobiele Telecom kosten

Contract optimalisatie

Voorstellen om lopende contracten samen te voegen of te combineren

Standaardisatie

Onnodige dubbele kosten worden voorkomen

Innovatie

Introductie van nieuwe diensten waardoor u nog beter grip krijgt op u huidige kostenpatroon of uw collega’s nog beter kan laten samenwerken.

Grip op apparatuur

Actueel inzicht in de status van alle gebruikte apparatuur.

 

Geïnteresseerd in Expense Management?

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van  onze accountmanagers of stuur ons een mailtje naar info@vandelentelecom.nl

 

 

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!