Microsoft Teams

Het moderne werken vraagt om een andere aanpak. Microsoft Teams biedt uitkomst.

Meer en meer organisaties adopteren een flexibele en dynamische werkaanpak. Het aantal thuiswerkers en ZZP’ers neemt gestaag toe. Internationaal samenwerken is tegenwoordig eerder norm dan uitzondering.

De voordelen van het flexibel en dynamisch werken in zelfsturende teams zijn legio, zoals het verminderen van overhead, hogere productiviteit en het verlagen van werkstress. Met meer werkplezier als gevolg.

Hoe gaat u zorgen dat collega’s zo efficiënt mogelijk werken? Welke oplossingen kunt u aandragen om teams optimaal te laten samenwerken? Hoe kunnen projectteams, waarvan de leden zich niet op dezelfde locatie bevinden, effectief voortgang boeken?

Microsoft Teams is het antwoord op deze vragen.

 

Hoe Microsoft Teams helpt

  • Collega’s eenvoudig digitaal ontmoeten en chatten
  • 24/7 volledige toegang tot gedeelde documenten
  • De voortgang van het team makkelijk volgen
  • Naar voorkeur Desktop, Mobiel of Tablet gebruiken
  • Van twee tot duizenden collega’s tegelijk kunnen verbinden
  • Naadloze samenwerking met mijn huidige werkplek

 

 

 

De voordelen

Digitale conversaties

De basis van Microsoft Teams is de chat functionaliteit. Het zorgt ervoor dat alle communicatie overzichtelijk wordt vastgelegd. De conversaties kunnen zowel 1 op 1 als in groepsverband plaatsvinden. Dat maakt informatie transparant beschikbaar voor de juiste personen. Er is ook de mogelijk om Skype for Business te integreren waardoor u ook Audio en Video gesprekken kunt plannen.

Alles in één

Microsoft Teams bevat naast de klassieke Microsoft Office tools zoals Word, Excel, Skype for Business en Powerpoint ook nieuwere oplossingen zoals Sharepoint, OneNote, Microsoft Planner en PowerBI. Dat maakt dingen mogelijk die vroeger ondenkbaar waren. Bijvoorbeeld met het hele team tegelijkertijd een Presentatie reviewen met zowel Video als Chat conversatie op hetzelfde moment.

Microsoft Teams is geïntegreerd in Office 365 en combineert chat, digitale vergaderingen, notes en attachments waardoor uw organisatie naadloos kan samenwerken. Microsoft Teams maakt het mogelijk om onderdelen zoals agenda’s, bestanden, emails etc. eenvoudig te delen. Met Microsoft Teams hebben gebruikers toegang tot hun digitale bibliotheek en kunnen deze eenvoudig delen en hierover discussiëren met teamleden.

Mijn werkplek

Microsoft Teams is volledig aanpasbaar naar eigen wens. Het kan zelfs geïntegreerd worden met 3e partij applicaties. Het marketing team kan bijvoorbeeld alle Twitter berichten direct inzichtelijk maken, waardoor zij snel kunnen reageren op nieuwe Twitter conversaties over uw organisatie.

Snelheid als basis

De snelle korte berichten van Microsoft Teams waarop u direct response krijgt, werkt gewoon sneller en fijner dan lange emailberichten waar het antwoord op zich laat wachten. Dat verbetert de productiviteit. Werk dat gepland stond om binnen een uurtje af te ronden kan nu snel worden afgerond, waar u eerder dagen moest wachten op email antwoord.

Iedereen op de hoogte

Communicatie die de hele groep aangaat is zichtbaar voor de hele groep. Het gebruik van email kan nog weleens leiden tot gescheiden communicatielijnen waardoor niet iedereen op de hoogte is. Met Teams blijft iedereen op de hoogte, waardoor de productiviteit hoog blijft.

Schaalbaar, Veilig en Compliant

U heeft altijd de laatste versie van al deze oplossingen en u bent flexibel om gebruikers op te schalen als uw organisatie groeit. Microsoft Teams is speciaal ontwikkeld met een zo hoog mogelijke mate van beveiliging en compliance met als doel om gevoelige data tot het uiterste beschermen.

 

Van Delen Microsoft Teams Aanpak

Van Delen is al jaren gespecialiseerd om organisaties beter te laten samenwerken en beter te laten communiceren. Als geen ander weten wij dat het succesvol inzetten van innovatieve oplossingen vraagt om een gedragsverandering. De persoonlijke aanpak van Van Delen helpt uw deze verandering in gang te zetten.

Als u Microsoft Teams overweegt, is Van Delen uw betrouwbare implementatie partner. De afgelopen jaren hebben wij vele organisatie geholpen hun bestaande IT werkplekken te digitaliseren. We hebben Servers, Databases en Systemen naar de Cloud verplaatst. Naast de technische installatie adviseren wij uw organisatie gedegen over de meest passende aanpak om de nieuwe werkwijze succesvol te maken.

Alles is erop gericht om u ook daadwerkelijk te laten profiteren van alle voordelen die Microsoft Teams u kan bieden.

Geïnteresseerd?

Klinkt Microsoft Teams als de juiste oplossing voor uw bedrijf? Meer weten of meteen deze dienst afnemen? Neem vrijblijvend contact op met één van  onze accountmanagers of stuur ons een mailtje naar info@vandelentelecom.nl

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!