ICT

Internetverbindingen

Verbindingen

Er zijn veel manieren om het netwerk of de pc te koppelen aan het internet. Elke soort internetverbinding heeft zijn eigen voordelen en nadelen.
Wij kunnen verbindingen leveren op basis van xDSL, Eok, Glasvezel, Straalverbindingen en 4G.

Belangrijke punten voor deze keuze:

Premium/Entry verbindingen
Extra IP adressen
Routed of Nat
Combinatie van Voice
QoS
IP-VPN

IP-VPN

Wanneer voor communicatie tussen vestigingen veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn. Kunt u kiezen voor een IP-VPN netwerk. Deze dienst is geschikt voor data en of voice diensten.

IP-VPN is eenvoudig te combineren met extra IP-diensten zoals Pinnen over IP, Alarm over IP, Internet toegang, Managed Firewall, mobiele medewerkers, thuiswerkers en Housing

Voordelen:

Eenvoudig uit te breiden (vestigingen, thuiswerkers)
Veiligheid, niets gaat over het internet
Betrouwbaar
Realtime inzicht van de netwerken en statussen
Online portals
WiFi netwerken

Draadloos internet in uw pand

Een WiFi netwerk met optimale internetsnelheid en bereik is niet weg te denken.

Vooral op het werk waar veel met laptops en tablets gewerkt wordt is het prettig als internet snel werkt. Bij WiFi netwerken zijn er twee signalen waar normaliter altijd het 2,4Ghz netwerk wordt gebruikt, zie je het gebruik van 5Ghz netwerken stijgen. Deze zorgen voor een snellere verbinding en beter bereik in een bepaalde ruimte. Wij kunnen uw WiFi netwerk optimaliseren, dit doen we met hardware van verschillende leveranciers. We kijken naar de huidige oplossing en bedenken daarna wat het beste is voor uw ruimtes en uw wensen. Naast een normaal WiFi netwerk is er zo ook een gastennetwerk te maken waarbij gasten gemakkelijk op uw internet kunnen komen.

Ook voor oplossingen in hotels, ziekenhuizen, congrescentra’s kunt u bij ons terecht, wij helpen u graag!

Werkplekbeheer

Ideale werkplek voor uw medewerker

Goed onderhoud en beheer van een werkplek is belangrijk voor de veiligheid van het netwerk. Daarnaast levert het ook een grote bijdrage aan de productiviteit van uw medewerker. Worden beveiligingsupdates door medewerkers weleens weggeklikt of blindelings geïnstalleerd? Door deze updates niet of slecht te installeren, kan uw organisatie een groot risico lopen. Daarom zorgen wij bij het beheren van werkplekken altijd ervoor dat belangrijke updates geïnstalleerd worden. Op afstand of op locatie.

Datacenter

Betrouwbaarheid en continuïteit

U wilt de continuïteit van uw IT waarborgen, dat is logisch. Een logische stap is om uw servers onderbrengen te brengen bij datacenter. Om uw data veilig en vertrouwd op te slaan, wilt u dit uiteraard binnen de Nederlandse grenzen en regels doen, om vervolgens wel heel de wereld te kunnen bedienen.

Alles draait om betrouwbaarheid. Dit gaat veel verder dan alleen redundante apparatuur.

KPN ÉÉN ICT

KPN ÉÉN ICT

Wil je ook vrijer, leuker en makkelijker kunnen ondernemen en werken? De ICT-oplossingen van KPN maken dit mogelijk door bijvoorbeeld medewerkers efficiënter te laten (samen)werken en door altijd en overal toegang te geven tot de bedrijfsgegevens en e-mail. Of door als organisatie flexibel in te spelen op veranderingen door bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken.

Wij zien samen met jou dat digitalisering nieuwe kansen biedt voor jouw organisatie. Het aantrekken van nieuwe klanten, maar ook het behouden van je oude klanten zijn hierin belangrijk. Door te weten waar deze nieuwe en oude klanten echt behoefte aan hebben krijg je steeds meer inzicht hoe dit te realiseren is. Maar ook je medewerkers efficiënter te laten werken en ook samen te laten werken door ze altijd en overal toegang te geven tot bedrijfsgegevens en e-mail.  Of bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter maken waardoor je organisatie snel kan inspelen op veranderingen.

Overal werken met Office 365

Ontdek de vrijheid van Office 365 waarmee je altijd en overal toegang hebt tot je bestanden, e-mail en agenda. Omdat je altijd toegang hebt tot de nieuwste versies van je vertrouwde Office programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint wordt het overal werken echt makkelijk.

Wij helpen jouw organisatie vooruit

Wij helpen je organisatie stapsgewijs in de digitale transformatie. Met de complete ICT-oplossingen van KPN ICT kunnen wij helpen op het gebied van workspace, cloud, data, applicaties, security en connectiviteit.

Meer weten? Wij vertellen je er graag meer over. Neem gerust contact met ons op via je vertrouwde accountmanager. Nog geen accountmanager? Dan kun je altijd langskomen of bellen!

 

Wilt u uw ICT mogelijkheden bespreken?

Neem gerust contact met ons op!