KPN ÉÉN ICT

Wil je ook vrijer, leuker en makkelijker kunnen ondernemen en werken? De ICT-oplossingen van KPN maken dit mogelijk door bijvoorbeeld medewerkers efficiënter te laten (samen)werken en door altijd en overal toegang te geven tot de bedrijfsgegevens en e-mail. Of door als organisatie flexibel in te spelen op veranderingen door bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken.

Wij zien samen met jou dat digitalisering nieuwe kansen biedt voor jouw organisatie. Het aantrekken van nieuwe klanten, maar ook het behouden van je oude klanten zijn hierin belangrijk. Door te weten waar deze nieuwe en oude klanten echt behoefte aan hebben krijg je steeds meer inzicht hoe dit te realiseren is. Maar ook je medewerkers efficiënter te laten werken en ook samen te laten werken door ze altijd en overal toegang te geven tot bedrijfsgegevens en e-mail.  Of bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter maken waardoor je organisatie snel kan inspelen op veranderingen.

Overal werken met Office 365

Ontdek de vrijheid van Office 365 waarmee je altijd en overal toegang hebt tot je bestanden, e-mail en agenda. Omdat je altijd toegang hebt tot de nieuwste versies van je vertrouwde Office programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint wordt het overal werken echt makkelijk.

Wij helpen jouw organisatie vooruit

Wij helpen je organisatie stapsgewijs in de digitale transformatie. Met de complete ICT-oplossingen van KPN ICT kunnen wij helpen op het gebied van workspace, cloud, data, applicaties, security en connectiviteit.

Meer weten? Wij vertellen je er graag meer over. Neem gerust contact met ons op via je vertrouwde accountmanager. Nog geen accountmanager? Dan kun je altijd langskomen of bellen!

 

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!