Mobility-aanpak

Een belangrijke voorwaarde voor het slagen van mobility-projecten is het invullen van gedegen projectmanagement. Vanuit onze jarenlange ervaring met onze Mobility-aanpak kunnen wij onze experts inzetten die deze rol voor uw organisatie kunnen invullen. Onze projectaanpak is gebaseerd best practise ervaringen rond Mobility. Daardoor worden mobility-projecten op een pragmatische wijze en met oog voor de borging van de kwaliteit uitgevoerd.

 

Onze mobility-aanpak

Samen met u kijken we hoe uw organisatie zich met behulp van onze oplossingen en diensten kan onderscheiden in de markt. Op basis van jarenlange ervaringen adviseren wij u om de best passende oplossingen te implementeren en te integreren als ondersteuning voor de primaire bedrijfsprocessen op mobiel gebied, zodat alle betrokkenen hiervan kunnen profiteren. Naast veel inspiratie zetten we aan de hand van de door u gekozen strategie de eerste stappen naar een Mobility roadmap. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden, ook als u al een start hebt gemaakt met een mobiele strategie.

Van begin tot einde

Onze gedreven projectmanagers doorlopen met u alle stappen die nodig zijn om succesvol mobiel te kunnen werken op ieder toestel. Wij begeleiden uw project van begin tot einde en dragen zorg voor alle aspecten:

  • Inventarisatie van uw huidige IT-omgeving
  • Op basis van de inventarisatie wordt een testomgeving geïnstalleerd
  • Na het testen evalueren wij gezamenlijk met u de omgeving
  • Naar aanleiding van de evaluatie voeren wij de benodigde wijzigingen door
  • De testomgeving wordt omgezet naar een volledig werkende productieomgeving
  • Voor beheerders van de omgeving bieden wij diverse trainingen aan
  • De gekozen omgeving wordt opgeleverd

Meer weten?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden omtrent onze mobility aanpak, ook als u al een start hebt gemaakt met een mobiele strategie.

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!