Internet of things

  • Complete IoT oplossing
  • Bewezen IoT ervaring
  • IoT Op maat advies

Van Delen Internet of Things

IoT – Internet of Things is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Slagbomen in de parkeerplaats die uw kenteken automatisch herkennen, opleggers die alleen aan de juiste vrachtwagen koppelen, diefstaltracking op fietsen etc. de voorbeelden zijn legio.

Het is de verwachting dat in 2020 maar liefst 50 Miljard IoT devices aan het internet zijn gekoppeld. Niet alleen computers en sensors, maar ook auto’s, machines, windmolens etc.. Dit aantal wordt tot 2025 verwacht te groeien naar 155 miljard IoT devices.

Waar organisaties in de begin jaren op zoek gingen naar oplossingen voor intern gebruik zien we nu meer en meer dat organisaties nieuwe diensten introduceren met behulp van IoT – Internet of Things.

Van Delen herkende de opkomst van IoT – Internet of Things in een vroeg stadium en heeft daarom een rijk scala aan voorbeelden van klanten waar IoT – Internet of Things van waarde is. Met de gedane ervaring adviseren wij u graag over een passende oplossing.

 

Onze IoT implementaties

Van Delen heeft de afgelopen jaren de waarde van IoT – Internet of Things bij een uitgebreid aantal klanten bewezen. Inmiddels zijn honderduizenden “things” door van Delen aan het internet gekoppeld. De toepassingen waar Van Delen zich in onderscheid bevinden zich op het gebied van:

IoT – Asset Management en Materieel Beheer

Veel van onze IoT – Internet of Things klanten beschikken over grote aantallen materieel en machines. Voor een goede planning helpt een duidelijk inzicht in waar dit materieel en machines zich bevinden. Daarnaast is de diefstalgevoeligheid een grote uitdaging.

Met onze IoT – Asset Management oplossingen hebben onze klanten altijd direct zicht op waar het materieel zich bevindt. Dit bevordert de efficiency, voorkomt onnodig heen en weer rijden, vermindert diefstal en verbetert de communicatie tussen de medewerkers.

 

IoT – Monitoring en Controle

Complexe installaties, machines of bedrijfssystemen kunnen van levensbelang zijn voor het succes van de organisatie. Daarom willen onze IoT klanten goed op de hoogte zijn van wat er gaande is. Tegelijkertijd verwachten wordt van onze IoT klanten verwacht dat zij hun opdrachtgevers pro-actief informeert met slimme service informatie.

Met behulp van IoT – Monitoring en Controle oplossingen creëren wij samen met onze IoT klanten een voorspellende onderhoudsservice. De machinedata die uit de IoT connected devices komt gebruiken onze klanten om trends in het gedrag van de bedrijfsmiddelen te herkennen.

Vervolgens verstrekken onze IoT klanten niet alleen informatie als een storing zich voordoet, maar kunnen zij storingen of bedrijfsescalaties pro-actief voorkomen. Onze klanten verhogen met IoT Monitoring en Contorle de productie van de opdrachtgever of van henzelf omdat zij stilstand van installaties en machines reduceert en de prestaties continue verbetert.

 

IoT – Fleet Management

Klanten met een grote hoeveelheid transportmiddelen willen een continue inzicht hebben in zaken zoals locatie, rijgedrag, prestaties en service status. Klanten met een IoT – Fleet Management oplossing, hebben gedetailleerd inzicht in de gebruiksdata. Daarmee kunnen zij op afstand beter beslissingen nemen over de prestaties, kwaliteit en service behoefte van individuele voertuigen en de volledige vloot.

De voordelen van de IoT – Fleet Management oplossing zijn een betere kosten/prestatie verhouding, minder brandstofverbruik en een beter rijgedrag van de chauffeur. Tenslotte zorgt de 24/7 drivers assistance service van de IoT – Fleet Management oplossing voor toegenomen betrouwbaarheid en chauffeur veiligheid.

 

Van Delen IoT Aanpak

Zoals altijd staat een persoonlijke aanpak bij van Delen voorop. We gaan graag met u in gesprek hoe Internet of Things in uw business van waarde kan zijn. Zodra we inzicht hebben in uw wensen, werken we een voorstel uit. Daarin kan Van Delen een totaal oplossing voor u verzorgen, welke bestaat uit:

IoT Hardware

Van Delen heeft een uitgebreide set aan gecertificeerde (partner) devices die kunnen worden ingezet om aan uw wensen te voldoen. Denk daarbij aan sensoren, sims, blackboxes etc.

IoT Connectiviteit

Na analyse van een van onze specialisten zullen wij een advies doen voor het meest rendabele netwerk. Afhankelijk van benodigde data, energieverbruik en locatie zal wordt een voorstel gedaan voor het LoRa, LTE-M of M2M connectiviteit.

Internet of Things Informatie

De data die uit de verschillende bedrijfsmiddelen komt, zal moeten worden samengebracht tot bedrijfsinformatie. Met IoT Internet of Things –  data services oplossingen kan dit worden verzorgd.

Internet of Things Applicaties

Bij veel geadviseerde IoT oplossingen zijn er reeds bestaande applicaties beschikbaar voor het op een goede manier ontsluiten van gewenste informatie. Hierin kan Van Delen adviseren en de installatie verzorgen.

Voor sommige IoT toepassing hebben klanten behoefte aan een Applicatie op maat. Hiervoor introduceert Van Delen u graag bij haar gespecialiseerde partners.

 

Overtuigd van onze kennis en geïnteresseerd hoe wij andere klanten hebben geholpen?

Bel ons

 

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!