Mobiele telefonie

  • Onafhankelijk advies
  • Continue communicatie optimalisatie
  • Economisch meest aantrekkelijk

Onze operators

Als onafhankelijk aanbieder in de telecom markt zijn wij in staat geweest om bij drie grote zakelijke mobiele providers een vooraanstaande positie te verwerven. Van Delen Telecom is als één...

Lees meer

Telecombeheer

U wilt bezig zijn met zaken die van belang zijn voor uw bedrijf. Dat beseffen wij als geen ander. Daarom ontzorgen wij al onze klanten op het gebied van telecom. We regelen alle telecomgerelateerde zaken waaronder Simwissels, Activeren, Porteren, Factuurvragen en Kostenbesparing. Tenslotte adviseren wij u regelmatig over verbetermogelijkheden als roamingbundels en abonnementswijzigingen.

Overal online

Met een zakelijk mobiel internet abonnement bent u altijd online, met uw telefoon of laptop. Wanneer uw laptop mobiel internet niet ondersteunt kunt u werken met een USB-stick zoals een zakelijke dongel. U heeft dan altijd mobiel breedband tot uw beschikking. Met het zakelijk mobiel Internet abonnement haalt u alles uit uw tablet of laptop. Met onze IP-VPN (Ethernet VPN) of Hosted diensten krijgt u, naast internet en e-mal, ook een ideale toegang tot al uw data in een beveiligde omgeving.

Hardware

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment telefoons en tablets. Zo leveren wij telefoons van de merken Apple, Samsung, Microsoft, Nokia en HTC. Natuurlijk kunnen wij ook andere merken leveren zoals...

Lees meer

Inpandig mobiel bereikbaar

Door het gebruik van nieuwe materialen en steeds beter geïsoleerde constructies in kantoorpanden kan het de signaal van het mobiele netwerk niet volledig binnendringen waardoor de mobiele verbinding niet optimaal is. Na een eerste analyse gaan we in overleg met de betreffende operator de mogelijke ontvangstverbetering voor u bepalen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van een buitenantenne welke het signaal naar binnen versterkt of een oplossing welke middels een vaste verbinding verbonden is met de operator.

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!