Mobiele telefonie

Onze operators

Welk netwerk past bij uw onderneming?

Als onafhankelijk aanbieder in de telecom markt zijn wij in staat geweest om bij vier grote zakelijke mobiele providers een vooraanstaande positie te verwerven. Van Delen Telecom is als één van de weinige bedrijven in Nederland zowel Vodafone Business Network Partner, KPN Business Partner, partner van Telfort en T-Mobile Business Partner.

Door onze nauwe samenwerking met deze mobiele providers zijn wij altijd als één van de eerste op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig cursussen bij de providers, zodat wij alle kennis in huis hebben. Hierdoor kunnen wij u steeds van het beste (onafhankelijke) advies voorzien en daar plukt u de vruchten van!

Telecombeheer

Geen gedoe, wij staan voor u klaar

U wilt bezig zijn met zaken die van belang zijn voor uw bedrijf. Dat beseffen wij als geen ander. Daarom ontzorgen wij al onze klanten op het gebied van telecom. We regelen alle telecomgerelateerde zaken waaronder simwissels, het activeren, porteren en verlengen van aansluitingen en het wijzigen van abonnementsvormen.

Daarnaast staan wij klaar voor al uw factuurvragen en helpen we u om de kosten zo scherp mogelijk te houden. We adviseren u regelmatig over voor u interessante mogelijkheden als roamingbundels en abonnementswijzigingen.

Overal online

Mobiel werken verhoogt de productiviteit

Een zakelijk mobiel internet abonnement geeft u de mogelijkheid om altijd online te zijn, met uw telefoon of laptop. Wanneer uw laptop mobiel internet niet ondersteunt kunt u werken met een USB-stick zoals een zakelijke dongel. U heeft dan altijd mobiel breedband tot uw beschikking. Het zakelijk mobiel Internet abonnement is de manier om alles uit uw tablet of laptop te halen.

Indien u naast internet en e-mail ook toegang wilt hebben tot de bestanden op de zaak, zijn onze IP-VPN (Ethernet VPN) of onze hosted diensten ideaal voor u. U heeft dan altijd toegang tot uw data in een beveiligde omgeving.

Hardware

Nieuw toestel of tablet nodig?

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment telefoons en tablets. Zo leveren wij telefoons van de merken Apple, Samsung, Microsoft, Nokia en HTC. Natuurlijk kunnen wij ook andere merken leveren zoals Huawei, Blackberry en LG.

Hardware

Smartphones

Het is verstandig om eerst te bepalen wat uw nieuwe toestel allemaal moet kunnen. Elk merk heeft verschillende functionaliteiten en besturingssystemen en daardoor ook verschillende eigenschappen. Aan de hand van uw wensen bepalen wij welk toestel het beste bij u past.

Hardware

Tablets

Een tablet kan een ideale oplossing zijn als u wel onderweg wilt werken maar niet met het formaat en gewicht van een laptop. Ook voor tablets zijn er diverse merken beschikbaar. Iedereen kent inmiddels de Apple iPad maar ook Samsung, Microsoft en Lenovo bieden een (groot) aantal tablets aan voor zakelijk of privé gebruik. De Windows tablets zijn ook zeer geschikt voor de zakelijke markt als u uw vertrouwde applicaties ook onderweg wilt kunnen gebruiken.

Wij leveren u graag een tablet op maat met bijbehorend mobiel internet abonnement zodat u altijd en overal online bent. Vraag onze adviseurs om meer informatie of een demonstratie.

Inpandig mobiel bereikbaar

Slechte ontvangst binnen?

Door het gebruik van nieuwe materialen en steeds beter geïsoleerde constructies neemt de ontvangstkwaliteit in veel woningen en kantoorpanden sterk af. De signalen van de mobiele netwerken kunnen door deze constructies niet meer binnendringen in het pand waardoor de mobiele verbinding niet optimaal is.

Na een eerste analyse kunnen we in overleg met de betreffende operator de mogelijkheden tot verbetering van de ontvangst voor u bepalen en berekenen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van een buitenantenne welke het signaal naar binnen versterkt of een oplossing welke middels een vaste verbinding verbonden is met de operator.

Heeft u vragen over mobiele telefonie?

Wij helpen u graag!