Hardware

Nieuw toestel of tablet nodig?

Wij beschikken over een uitgebreid hardware assortiment telefoons en tablets. Zo leveren wij telefoons van de merken Apple, Samsung, Microsoft, Nokia en HTC. Natuurlijk kunnen wij ook andere merken leveren zoals Huawei, Blackberry en LG.

 

Smartphones

Het is verstandig om eerst te bepalen wat uw nieuwe toestel allemaal moet kunnen. Elk merk heeft verschillende functionaliteiten en besturingssystemen en daardoor ook verschillende eigenschappen. Aan de hand van uw wensen bepalen wij welk toestel het beste bij u past.

 

Tablets

Een tablet kan een ideale oplossing zijn als u wel onderweg wilt werken maar niet met het formaat en gewicht van een laptop. Ook voor tablets zijn er diverse merken beschikbaar. Iedereen kent inmiddels de Apple iPad maar ook Samsung, Microsoft en Lenovo bieden een (groot) aantal tablets aan voor zakelijk of privé gebruik. De Windows tablets zijn ook zeer geschikt voor de zakelijke markt als u uw vertrouwde applicaties ook onderweg wilt kunnen gebruiken.

Wij leveren u graag een tablet op maat met bijbehorend mobiel internet abonnement zodat u altijd en overal online bent. Vraag onze adviseurs om meer informatie of een demonstratie.

Meer weten over ons uitgebreid hardware assortiment ?

Neem vrijblijvend contact op met één van  onze accountmanagers of stuur ons een mailtje naar info@vandelentelecom.nl

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!