Security Services

Security Services

Security Diensten

Baseline Quickscan

Veel organisaties weten niet of hun securitymaatregelen effectief zijn. Ze hebben vaak geen zicht op de belangrijkste zwakke plekken in hun beveiliging en de risico’s die daarmee gepaard gaan. De Baseline Quickscan van DearBytes geeft u dat inzicht. Deze scan helpt u  bij het bepalen van de basale beveiligingsmaatregelen voor uw IT-omgeving – de securitybaseline.

 

Privacy Quickscan

Sinds een jaar hebben uw klanten te maken met regelgeving rondom de Meldplicht van Datalekken. Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht welke bepaalde eisen rondom privacy, datamanagement en IT-beveiliging aan hun organisatie stelt. Wilt u weten waar u staat als het gaat om privacy en compliance? En welke verbeteringen u kunt doorvoeren? Een Basis Privacy Quickscan geeft hierin inzicht. Met de Advanced Privacy Quickscan krijgt u hetzelfde inzicht én neemt een privacy expert van Dearbytes de resultaten met u door om te komen tot een passend advies.

 

Maturity Quickscan

Voor uw organisatie is continuïteit van uw business van levensbelang. Cyberdreigingen liggen echter overal op de loer. Tegelijkertijd moet u aan allerlei spelregels voldoen rondom privacy en veiligheid. Waar staat u als het gaat om security en compliance? En wat zijn mogelijke vervolgstappen en verbeterpunten? Een Basis Maturity Quickscan geeft hierin inzicht, met de Advanced Maturity Quickscan krijgt u hetzelfde inzicht én neemt een security expert van Dearbytes de resultaten met u door om te komen tot een passend advies.

 

Security IT Analyse 

De Security IT Analyse heeft tot doel uw organisatie te helpen met het realiseren van een optimale informatiebeveiliging met een security analyse op uw IT omgeving. Vanuit het oogpunt van strategie kijken we samen met u naar de gehele keten, namelijk naar de aandachtsgebieden mens, proces en techniek. Met deze aanpak bereikt u dat het managen van informatiebeveiliging onderdeel van de organisatie wordt. DearBytes blijft hierbij trouw aan zijn no-nonsense aanpak en pragmatische manier van handelen.

Security Services

Security Oplossingen

Pentest

De termen Pentest en Pentesting worden op tal van manieren geïnterpreteerd. Voor DearBytes is er maar één mogelijke uitleg: onze experts voeren een scala aan security tests uit die tot op het diepst mogelijke niveau uw netwerk testen.

Op deze wijze krijgen we inzicht in de effectiviteit van uw beveiligingsmaatregelen en kunnen we verbeterpunten definiëren.

 

Phishing

Phishing is door bewustwordingscampagnes een bekend fenomeen: criminelen proberen via legitiem ogende e-mails de logingegevens voor uw internetbankieren account te bemachtigen. Phishing en spear phishing worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt als eerste stap bij het inbreken op het netwerk van een organisatie. Door medewerkers te verleiden hun gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen op een website is het in sommige gevallen mogelijk toegang te verkrijgen tot de interne infrastructuur of gegevens van uw organisatie. Met behulp van namaak websites en door DearBytes ontwikkelde backdoors proberen onze experts uw medewerkers te misleiden. Zodra toegang is verkregen tot de systemen van organisaties, zullen zij middels een awareness sessie presenteren wat hier de impact van is.

 

Firewall

De firewall heeft een cruciale rol in een netwerk. Deze oplossing verzorgt immers de connectie en een veilige communicatie met de buitenwereld. Toch wordt de waarde van de firewall nog weleens onderschat. Ten onrechte, want door vele veranderingen in de afgelopen jaren is een moderne firewall juist belangrijker dan ooit. DearBytes heeft een ruime ervaring op het gebied van de installatie, configuratie en het beheer van firewalls. Als ‘Partner of Excellence’ van Fortinet beschikt DearBytes bovendien over de benodigde certificeringen voor de ‘FortiGate Enterprise Firewall’ en kunnen wij u als de beste op het gebied van firewalls ondersteunen.

Security Services

Security Workshops

The Boardroomgame Workshop

Hoe sla je een cyberaanval af? Hoe beperk je het risico op een datalek? Investeren in een SIEM oplossing? Of toch in een awareness workshop? Tijdens de workshop ‘the Boardroomgame’ ervaart u  hoe het is om aangevallen te worden en hier mee om te gaan. Doe met uw  collega’s mee aan ‘The Boardroomgame’, maak fouten en leer hiervan tijdens de workshop en pas uw ervaringen met cybersecurity al de volgende dag toe!

 

Security Awareness Workshop2

Elk bedrijf is een potentieel doelwit voor cybercriminelen. Het opzetten van een solide beveiliging is niet eenvoudig. Met de Security Awareness Workshop vergroot je de kennis van je medewerkersover cybersecurity.

Deze workshop is ontwikkeld door Cyber Central, een stichting die de missie heeft om cybersecurity ‘gewoon’ te maken voor iedereen. Wanneer medewerkers ervaren wat de gevolgen van cybercriminaliteit zijn, snappen zij ook waarom gedragsverandering cruciaal is en hoe zij hun gedrag moeten wijzigen.

Meer weten over Security Services?

Vraag gerust naar de mogelijkheden!