Security oplossingen

Pentest security oplossingen

De termen Pentest en Pentesting worden op tal van manieren geïnterpreteerd. Voor ons is er maar één mogelijke uitleg: onze experts voeren een scala aan security tests uit die tot op het diepst mogelijke niveau uw netwerk testen. Deze security oplossingen zorgen voor een veilige werkplek omgeving.

Op deze wijze krijgen we inzicht in de effectiviteit van uw beveiligingsmaatregelen en kunnen we verbeterpunten definiëren.

Phishing

Phishing is door bewustwordingscampagnes een bekend fenomeen: criminelen proberen via legitiem ogende e-mails de logingegevens voor uw internetbankieren account te bemachtigen. Phishing en spear phishing worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt als eerste stap bij het inbreken op het netwerk van een organisatie. Door medewerkers te verleiden hun gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen op een website is het in sommige gevallen mogelijk toegang te verkrijgen tot de interne infrastructuur of gegevens van uw organisatie. Met behulp van namaak websites en door ons ontwikkelde backdoors proberen onze experts uw medewerkers te misleiden. Zodra toegang is verkregen tot de systemen van organisaties, zullen zij middels een awareness sessie presenteren wat hier de impact van is.

Firewall security oplossingen

De firewall heeft een cruciale rol in een netwerk. Deze oplossing verzorgt immers de connectie en een veilige communicatie met de buitenwereld. Toch wordt de waarde van de firewall nog weleens onderschat. Ten onrechte, want door vele veranderingen in de afgelopen jaren is een moderne firewall juist belangrijker dan ooit. DearBytes heeft een ruime ervaring op het gebied van de installatie, configuratie en het beheer van firewalls. Als ‘Partner of Excellence’ van Fortinet beschikken wij bovendien over de benodigde certificeringen voor de ‘FortiGate Enterprise Firewall’ en kunnen wij u als de beste op het gebied van firewalls ondersteunen.

Geïnteresseerd in onze security oplossingen ?

Neem vrijblijvend contact op met één van  onze accountmanagers of stuur ons een mailtje naar info@vandelentelecom.nl

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!