Vaste telefonie

  • Innovatieve alternatieven
  • Volledig ontzorgen
  • Kostenverlagend

Hosted telefonie

Onbeperkte flexibiliteit voor vaste lage kosten, zonder daarvoor te hoeven investeren. Bij hosted telefonie (ook wel hosted voice genoemd) kiest u voor alléén variabele kosten. Per werkplek betaalt u een...

Lees meer

Telefooncentrales

Van Delen Telecom levert telefooncentrales gebaseerd op uw bedrijfsprocessen en gebruikswensen. Bij de aanschaf van een nieuwe telefooncentrale ontstaat de vraag of een VOIP-, Analoge Centrale of juist een Hybride Installatie de beste oplossing is. Waar het om gaat is de vraag welke technologie vandaag, maar ook in de toekomst het best voldoet. Om deze vraag te beantwoorden kijken we samen naar uw toepassingen, zakelijk bedrijfsnetwerk en toekomstverwachtingen.

Verbindingen

Een analoge verbinding is een enkelvoudige aansluiting op het openbare geschakelde telefoonnet. De gebruiker heeft hierdoor toegang tot het telefoonnet voor het transport van spraak (300 en 3400 Hz), faxberichten of data...

Lees meer

Integratie vast en mobiel

Door vast & mobiel te integreren verhoogt u de bereikbaarheid van uw onderneming. Zonder integratie is een medewerker vaak op meerdere nummers en apparaten te bereiken, maar hierdoor gaat het vaak mis. Met de integratie oplossing kunnen medewerkers elk gesprek met hun mobiel of vaste toestel aannemen. Voordelen van deze integratie:

  • Één platform voor alle diensten
  • Één factuur en één aanspreekpunt
  • Altijd up to date
  • Locatie onafhankelijk werken

Altijd bereikbaar

Ondanks de hoge servicegraad van onze diensten kan er altijd iets mis gaan in de verbindingen. Indien er zich onverhoopt een storing voordoet, bieden wij de mogelijkheid om uw inkomende oproepen te routeren naar een ander nummer. Dit kan bijvoorbeeld een van uw mobiele aansluitingen of een andere vestiging zijn maar ook via uw website!

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!