Hosted telefonie

Hosted telefonie geeft u maximale flexibiliteit

Onbeperkte flexibiliteit voor vaste lage kosten, zonder daarvoor te hoeven investeren. Bij hosted telefonie (ook wel hosted voice genoemd) kiest u voor alléén variabele kosten. Per werkplek betaalt u een vaste prijs per maand waarvoor wij u volledig ontzorgen, zodat u zich met uw kernactiviteiten kunt bezighouden.

Met name voor kleine- en middelgrote ondernemingen is hosted telefonie een ideale oplossing als het aantal connecties regelmatig wijzigt en men zich geen zorgen wil maken over het onderhoud of software upgrades van de telefonie-oplossing. Samen met u bepaalt onze adviseur welke functionaliteit u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. Er worden verschillende oplossingen geboden voor hosted telefonie, zoals KPN ÉÉN en Vodafone One Net. Laat u goed adviseren over wat voor u de beste oplossing is.

 

KPN ÉÉN; één totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie

De totaaloplossing voor de zakelijke markt, is KPN ÉÉN. Het is één oplossing voor vast, mobiel en zakelijk internet. Hiermee stelt u voor elke medewerker de ideale communicatie-oplossing samen; met één vaste prijs per medewerker, één contract en één helpdesk.

Met KPN ÉÉN hebt u het gemak van één contract, één factuur, één aanspreekpunt, één helpdesk en een volledig geïntegreerde hosted oplossing voor vast & mobiel internet en vaste & mobiele communicatie. KPN ÉÉN kan meegroeien of krimpen met uw bedrijf doordat u heel eenvoudig het aantal gebruikers of telefoonnummers kunt laten aanpassen. Er zijn verschillende gebruikersprofielen beschikbaar.

Het voordeel is dat u niet hoeft te investeren in een nieuwe telefooncentrale op locatie. De meeste telefooncentralefunctionaliteiten worden direct vanuit het netwerk van KPN aangeboden. Deze oplossing is een uitgangspunt voor uiteindelijke doorgroei naar een totaalcommunicatie-oplossing waarbij modules zoals 4G, Office 365, Mobile Device Management en Zakelijk Pinnen & Zakelijk Alarm eenvoudig toe te voegen zijn.

Wij zijn een Excellence business partner, dit betekent dat wij niet alleen adviseren maar ook de installatie en de factuur verzorgen voor u als klant. Wij zijn het aanspreekpunt voor alle KPN ÉÉN (service)vragen. U heeft hiermee een directe en persoonlijke ingang voor al uw vragen over KPN ÉÉN.

De voordelen voor u op een rijtje:

 • Beter bereikbaar
 • Optimaal samenwerken
 • Flexibiliteit
 • Altijd up-to-date
 • Van Delen Telecom als centraal punt voor al uw vragen
 • ÉÉN aanspreekpunt, ÉÉN contract, ÉÉN factuur, ÉÉN helpdesk

 

One Net: 1 hosted telefonie oplossing voor vast en mobiel

Met Vodafone One Net hebben uw medewerkers één telefoonnummer voor vast én mobiel. Hierbij heeft u geen telefooncentrale meer nodig, want Vodafone beheert alles. U betaalt alleen het gebruik, niet meer voor onderhoud of beheer. Daarnaast heeft u 1 aanspreekpunt en 1 factuur voor vaste en mobiele telefonie. Het aantal benodigde toestellen en functionaliteiten is gemakkelijk aan te passen bij groei of krimp van uw bedrijf.

Deze hosted telecom oplossing is erg geschikt voor bedrijven vanaf 30 medewerkers. Uw zakelijke telefonie is erg inzichtelijk door de opties voor onbeperkt mobiel en/ of vast bellen.

De voordelen voor u op een rijtje:

 • Altijd en overal bereikbaar
 • Productiever samenwerken
 • Flexibel kostenmodel
 • Klantgerichter dankzij koppeling
 • Gemak en overzicht

Geïnteresseerd in hosted telefonie?

Neem vrijblijvend contact op met één van  onze accountmanagers of stuur ons een mailtje naar info@vandelentelecom.nl

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!