Verbindingen

Analoog

Analoge verbindingen zijn een enkelvoudige aansluitingen op het openbare geschakelde telefoonnet. De gebruiker heeft hierdoor toegang tot het telefoonnet voor het transport van spraak (300 en 3400 Hz), faxberichten of data (tot 56kbs). De gebruiker kan zelfde bestemming hiervan kiezen.

 

ISDN verbindingen

ISDN maakt een onderscheid in ISDN1, ISDN2, ISDN15, ISDN20 en ISDN30.

Een ISDN1-aansluiting is een digitale aansluiting met een B-kanaal en een D-kanaal, twee telefoonnummers (een hoofdnummer en een MSN-nummer) en gidsvermelding. ISDN1 beschikt faciliteiten als nummer weergave en een wissel gesprek. Een ISDN2-aansluiting is een digitale aansluiting voor communicatie van spraak, beeld, data en fax. Een ISDN2-aansluiting bestaat uit twee lijnen waarover gelijkertijd informatie verstuurd kan worden, een signaleringskanaal en vier telefoonnummers.

Speciaal voor zakelijke klanten die gebruik maken van spraak-, data- of videocommunicatie zijn er ISDN-varianten met 15, 20 of 30 kanalen.

Denk hierbij aan bedrijven die veel werknemers hebben die bereikbaar moeten zijn, bedrijven die dataverkeer uitwisselen met andere vestigingen/dochterbedrijven, bedrijven die toegang zoeken tot het internet of bedrijven die aan videoconferencing (willen) doen. Met een ISDN15 kunnen maximaal 15 medewerkers gelijkertijd inbellen op een lokaal datanetwerk (LAN), met ISDN20 zijn dit er maximaal 20 en bij ISDN30 kunnen er maximaal 30 medewerkers gelijkertijd inbellen op een lokaal datanetwerk.

Een aantal voordelen:

  • Alle vormen van communicatie in één aansluiting
  • Flexibiliteit en groeimogelijkheden voor de toekomst
  • Goede bereikbaarheid voor klanten en relaties

 

Sip-trunk verbindingen

Een Sip trunk is een software matige telefoonlijn welke kan worden aangesloten op een telefooncentrale. Door middel van een converter is het mogelijk om deze nieuwe dienst ook aan te sluiten op uw huidige telefooncentrale. SIP Trunks zijn er in veel vormen. Zo zijn er SIP Trunks die aangeboden worden over het openbare internet maar er zijn managed SIP Trunks die over een VPN worden aangeboden. De kwaliteit is afhankelijk van de bandbreedte en de audiocompressie.

 

Hosted VoIP

Telefonie in the cloud wordt ook wel Hosted VoIP genoemd. Dit betekent dat de telefooncentrale in de cloud staat en het toestel bij u op locatie. De intelligentie wordt over IP bij u op locatie afgeleverd.

De voordelen van Hosted VoIP

  • Je betaald voor de diensten die afgenomen worden
  • Automatische updates
  • Locaties kunnen makkelijker verbonden worden
  • Integratie met mobiele telefonie is mogelijk
  • Schaalbaar

Meer weten over verbindingen?

Neem vrijblijvend contact op met één van  onze accountmanagers of stuur ons een mailtje naar info@vandelentelecom.nl

Neem contact op met een van onze medewerkers!

Contact

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!