22% Nederlanders vindt altijd bereikbaar zijn belangrijk

23 procent van de Nederlanders vindt het onbelangrijk om altijd bereikbaar  te zijn. Nog eens 22 procent vindt het juist wel belangrijk. Nederland wijkt hiermee behoorlijk af van het internationale gemiddelde, zo blijkt uit een studie van marktonderzoeksbureau GfK in 22 landen.

Gemiddeld vindt 42 procent van de respondenten het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn, tegen slechts 11 procent die dit niet belangrijk vindt. Nederland staat niet volledig alleen. Ook in Duitsland, Zweden en Canada is de groep mensen die het niet belangrijk vindt om bereikbaar te zijn, groter is dan de groep die dit wel belangrijk vindt.

Er zijn weinig verschillen tussen Nederlandse mannen en vrouwen. Bij mannen vindt 22 procent het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Eenzelfde percentage vindt dat niet belangrijk. Bij vrouwen is dat 21 procent (wel belangrijk) versus 23 procent (niet belangrijk). Tussen leeftijdsgroepen zijn er grotere verschillen. Niet verwonderlijk vinden vooral jongeren het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Van de 15-19 jarigen vindt 30 procent dit, terwijl altijd bereikbaar zijn bij de 20-29 jarigen voor 26 procent belangrijk is. Vanaf 40 jaar slaat dit om en vindt een meerderheid het niet belangrijk om altijd bereikbaar te zijn.

 

Bron: www.telecompaper.nl

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!