De ontwikkelingen van 5G bij KPN Zakelijk

5G is de nieuwste generatie mobiele telecommunicatie. Dit maakt het de opvolger van het 4G-netwerk. Met 5G kunnen we nog sneller internetten, bestanden delen en in de cloud werken.

De zakelijke internetbehoefte in Nederland stijgt met de dag. Van eenvoudig een offerte digitaal verzenden tot complexe IoT-oplossingen. Om de digitalisering van Zakelijk Nederland te waarborgen is een sneller mobiel netwerk nodig met een hogere betrouwbaarheid.

Waarom 5G?

Mobiele telefoons en andere (IoT) apparaten worden steeds intensiever gebruikt. Het dataverbruik groeit elk jaar. Oók zien we dat digitalisering een waardevolle bijdrage levert aan grote maatschappelijke vraagstukken. Het huidige 4G-netwerk is voor deze nieuwe toepassingen een beperkende factor. Om de groei en verandering aan te kunnen is het 5G-netwerk nodig.

Wat als u niet alleen mensen met elkaar verbindt, maar een hele samenleving? Van fabrieken tot huizen, auto’s of landbouwvoertuigen. Zo maken we onze leefomgeving schoner, de weg veiliger en de economie krachtiger. 5G is het platform waarop nieuwe oplossingen voor de stad, zorg, industrie en mobiliteit worden gerealiseerd.

De voordelen

  • Tot 1 mln. devices op 1 Km2 verbonden
  • Klaar voor de toekomst
  • Extreem lage reactietijd & betrouwbaar

Uiteraard houden we de ontwikkelingen over het 5G-Netwerk van KPN voor u nauwlettend in de gaten!

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!