Smartphone, tablet & laptop accessoires verkrijgbaar bij Van Delen!

Bent u op zoek naar accessoires voor uw smartphone, tablet of laptop? Dan bent u bij Van Delen aan het juiste adres! Of u nu op zoek bent naar een iPhone hoesje of accessoires voor uw Samsung smartphone of een oplader voor uw toestel, bij Van Delen slaagt u altijd!

 

Smartphone accessoires

In onze showroom vindt u een groot assortiment telefoon accessoires zoals telefoonhoesjes, screenprotectors, opladers, gadgets, kabels en nog veel meer.

Tablet accessoires

Ook voor uw tablet kunt u bij Van Delen terecht voor de nodige accessoires. Zo hebben we uiteraard een grote collectie tablet hoesjes, maar ook aanvullende tablet accessoires zoals standaards, screenprotectors, stylus pennen en opladers en kabels.

Laptop accessoires

Voor verschillende laptops vindt u bij Van Delen handige en praktische laptop accessoires. Zo hebben we een collectie laptoptassen voor de beste bescherming onderweg, maar ook handige accessoires zoals opladers, standaards en kabels. Speciaal voor de Apple MacBook hebben we een assortiment MacBook accessoires met onder andere MacBook covers.

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag.

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van het ideale smartphone, tablet of laptop accessoire? Dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze medewerkers. Wij hebben 20 jaar ervaring op het gebied van telecom accessoires, en kunnen u vakkundig adviseren en helpen u bij aankoop of gebruik van ons assortiment in accessoires.

Voor prijzen en informatie, bel 0342-224444 of mail naar inkoop@vandelentelecom.nl

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!