Apple aankondigingen
in maart

We hopen dat 2019 een goed Apple-jaar met veel nieuwe producten wordt. De eerste geruchten over bijvoorbeeld de iPhone 2019 beginnen alweer op gang te komen, maar er wordt veel meer verwacht zoals de nodige software, waaronder iOS 13. Apple heeft haar eerste event al aangekondigd in maart, waarbij de volgende producten worden geïntroduceerd: 9,7-inch iPad 2019 (7e generatie), iPad mini 5, AirPower en AirPods 2.

9,7-inch iPad 2019 (7e generatie)

De afgelopen jaren gaf Apple de 9,7-inch iPad ieder jaar in maart een update. De ‘gewone’ iPad wordt ieder jaar een beetje beter en krachtiger, maar blijft toch goedkoop. In 2018 kreeg de tablet ondersteuning voor de Apple Pencil. Dit jaar kun je in ieder geval rekenen op een krachtigere chip en betere camera. We moeten het waarschijnlijk nog een jaartje met dezelfde behuizing en Touch ID doen.

 

iPad mini 5

De iPad mini is al sinds 2015 niet meer vernieuwd. Er werd lange tijd vanuit gegaan dat Apple de kleinste tablet op had gegeven, maar volgens nieuwe geruchten blijkt niets minder waar. Er zijn al foto’s van een mogelijke iPad mini 5 gelekt. Het lijkt daarbij te gaan om alleen een hardware-matige update aan de binnenkant. Verwacht geen nieuw ontwerp, maar wel een broodnodige nieuwe chip en meer. Het is logisch dat de nieuwe mini samen met de grotere iPad in maart onthuld wordt.

 

AirPower

We hebben er lang op moeten wachten, maar volgens de meest actuele geruchten is Apple eindelijk begonnen met de massaproductie van AirPower. De draadloze 3-in-1-lader die je iPhone, Apple Watch en AirPods kan laden wordt in het begin van 2019 verwacht.

 

AirPods 2

De AirPods zijn alweer twee jaar op de markt en aan vernieuwing toe. Waarom heeft Apple niet eerder de AirPods 2 uitgebracht? Mogelijk heeft het te maken met het feit dat AirPower nog niet beschikbaar is. De nieuwe versie van de draadloze oortjes laadt namelijk ook draadloos op. Dat maakt AirPower en AirPods 2 een logisch duo voor de aankondigingen van maart.

Zodra wij t.z.t. de producten in huis hebben, zullen wij u uiteraard daarover informeren!

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!