Belt u nog via ISDN-lijnen? Zorgeloos overstappen naar cloudtelefonie

Traditionele telefonie – het analoge PSTN en het digitale ISDN – gaat verdwijnen. KPN stopt in september 2019 met de ondersteuning van ISDN1/2 en in 2021 ook met ISDN15/20/30. Wij adviseren u daarom om niet tot het laatste moment te wachten en de komende maanden met ons te verkennen hoe u tijdig en naadloos kunt overstappen op het beste alternatief: cloudtelefonie.

Cloudtelefonie, dat wij aanbieden op de kwaliteitsnetwerken van KPN  en Vodafone is een beveiligde internet-telefonie omgeving, waarbij u geen kosten en beheer meer heeft van een lokale telefooncentrale (PBX), maar waarbij u volledig gebruik maakt van de infrastructuur, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van een online communicatie omgeving. U heeft hier meestal wel speciale IP-telefoontoestellen voor nodig, die u bij ons kunt aanschaffen of leasen.

Heeft u nog ISDN-telefonie binnen uw bedrijf? Stel uw inventarisatie dan niet te lang uit en onderzoek samen met ons het beste cloudtelefonie alternatief voor uw organisatie. We helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing. Bel 0342 224 444 of laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!