Vacature: Clientmanager

Wij zijn op zoek naar een Clientmanager!

Als clientmanager ben je primair verantwoordelijk voor het proactief beheren van onze MKB-klanten. Het is hierin jouw uitdaging om jezelf onder andere bezig te gaan houden met het behouden en uitbouwen van onze bestaande relaties. Ook ben je als professioneel gesprekspartner verantwoordelijk voor het vakkundig adviseren van onze klanten. Taken die hierbij horen zijn:

  • Een (pro)actieve klantrelatie te onderhouden met onze bestaande klanten.
  • Waar mogelijk nieuwe klanten aan Van Delen te binden.
  • Verschillende verbetervoorstellen en op maat gemaakte offertes uitbrengen
  • De initiële klantvraag vertalen naar een goed onderbouwde van Delen propositie.
  • Diverse contacten onderhouden op management-/directieniveau.

Wat breng je mee

Als clientmanager ben je vanzelfsprekend iemand die klant- en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast heb je affiniteit met de telefonie sector, werkplek gerelateerde IT en kun je jezelf makkelijk verplaatsen in de situatie van de klant. Jij bent een echte partner en biedt waardevolle oplossingen waarmee je de klant tevreden houdt.

Bij Van Delen hechten wij veel waarde aan jouw persoonlijke skills. Zo vinden wij het erg belangrijk dat je beschikt over een sterk communicatief vermogen en moet je in staat zijn om zelfstandig te werk te kunnen gaan. Je bent proactief en vindt het leuk om samen te werken. Je beschik over HBO werk- en denkniveau en brengt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als clientmanager mee.

Wat krijg je van ons

  • Wanneer jij in jezelf wilt investeren, zijn wij bereid ver te gaan. We bieden uitstekende trainingsmogelijkheden en intensieve begeleiding. Dé kans om jezelf te ontwikkelen tot een succesvol clientmanager.
  • Een passende beloning met uitstekende arbeidsvoorwaarden, auto van de zaak, laptop en telefoon uiteraard.
  • Werken in een jong team met korte lijnen en een vlotte communicatie.

Zie jij jezelf in de functie van clientmanager en wil jij meewerken aan onze verdere groei?

Solliciteer dan snel!

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!