Cloud oplossingen voor bedrijven

We weten allemaal dat de technologie zich snel ontwikkelt en dat we mee moeten met de nieuwe ontwikkelingen om ons voor te bereiden op de toekomst. U hoort vast ook mooie verhalen over de nieuwste toepassingen van Internet-of-Things, de Cloud, Artificial Intelligence en noem het maar op. De vraag is alleen, hoe bepaalt u welke technologie en welke toepassing voor uw organisatie van toegevoegde waarde is?

Door de grote hoeveelheid aan mogelijkheden kunnen wij goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Door middel van ons blog willen wij ondernemers daarom kennis laten maken met onze diensten en informeren over de verschillende mogelijke oplossingen. In dit blog bespreken we onze Cloud diensten. Herkent u iets uit uw organisatie? Neem gerust contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek.

Waarom overgaan naar de Cloud?

De Cloud biedt veel mogelijkheden om eenvoudig online zaken te kunnen doen. Onze Cloud diensten helpen u bij het ondernemen op verschillende manieren:

  1. Samenwerking: met Cloud diensten als Office 365 kunnen uw medewerkers makkelijk en snel met elkaar samenwerken. Met deze Cloud dienst maakt u als het ware een digitale versie van uw werkplek. Doordat alle documenten worden opgeslagen in de Cloud, hebben u en uw medewerkers de bestanden in de meest recente versie altijd bij de hand. Waar uw medewerkers zich ook bevinden en welk apparaat ze ook gebruiken, door middel van hun wachtwoord kunnen ze altijd bij hun bestanden.
  2. Communicatie: Cloud diensten helpen niet alleen bij het samenwerken door het delen van bestanden, ook de communicatie tussen medewerkers onderling en met relaties wordt gemakkelijker. Met onze Cloud diensten heeft u overal toegang tot uw mail en omdat deze diensten altijd geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik, kunt u gemakkelijk vanaf uw smartphone werken als u onderweg bent. Uiteraard kunt u naast de mail ook gebruik maken van instant messaging en videobellen. Met de Cloud dienst Skype for Business zijn alle communicatievormen geïntegreerd in één applicatie. Skype for Business is makkelijk schaalbaar en wij kunnen het beheer volledig van u overnemen. Het is daarom de ideale communicatieoplossing voor organisaties.
  3. Veiligheid: Als u gebruikt maakt van onze Cloud diensten, is het niet langer nodig om belangrijke en grote bestanden via e-mail te versturen. De Cloud is uitstekend inzetbaar voor het delen van grote bestanden. Via de Cloud kunnen alle betrokkenen bestanden veilig raadplegen. De bestanden zijn veilig opgeslagen in een datacenter met de juiste toegangsbeveiliging. De Cloud helpt u ook gemakkelijk online back-ups te maken van uw bedrijfsgegevens. Zo kunt u altijd bij uw gegevens en bestanden, wat er ook gebeurt.

Veel ondernemers ervaren tegenwoordig gemak van het werken in de Cloud. Zij profiteren van voordelen als:

  • Gemakkelijk capaciteit uitbreiden
  • Efficiënter samenwerken
  • Betere beveiliging
  • Betere toegankelijkheid
  • Minder kosten (u betaalt naar verbruik)
  • Altijd up-to-date software

Organisaties die de Cloud nu integreren in hun IT infrastructuur kiezen niet alleen voor een oplossing die voorziet in de huidige behoefte aan flexibiliteit en veiligheid, maar ook voor een duurzame oplossing voor de toekomst.

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!