Collega aan het woord: Fenneke van de Haar

Mijn naam is Fenneke en ik werk met veel plezier bij Van Delen als Commercieel Administratief Medewerkster.

 

Wat vind je leuk om naast je werk te doen? 

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met de hond of genieten van een kopje koffie bij mijn moeder. Ook ga ik graag shoppen en aansluitend op een terrasje zitten. Ik kan in mijn eentje de hele middag ongestoord in de Bijenkorf rondlopen, heerlijk! Ik ben vaak langs de voetbalvelden te vinden door het hele land en soms zelfsin het buitenland. Mijn familie zijn echte voetballiefhebbers.

Hoe ziet een normale werkdag eruit voor jou?

Ik krijg eerst de gelegenheid het thuisfront in goede banen te leiden en dan vervolgens start mijn werkdag om 09.00 uur. Ik ben samen met mijn collega Joyca verantwoordelijk voor het eerste klantcontact bij onze balie. Het leukste is om onze klanten in de showroom te ontvangen onder het genot van een kopje koffie en hun vervolgens door te verwijzen naar onze support desk. Ik ben ondersteunend voor onze accountmanagers m.b.t  het doorvoeren van mobiele aanvragen, verlengingen, portering, nieuwe aansluitingen en simwissels. De afwisseling maakt mijn baan dan ook vooral leuk.

Wat maakt de telecom branche zo interessant? 

Ik vind de snelheid van de ontwikkelingen en mogelijkheden die er voor de klanten op de markt zijn enerverend. De branche is zeer vooruitstrevend. Als ik het ene net onder de knie heb, worden we alweer voorbereid op wat er weer voor nieuws gaat komen.

Wat is volgens jou de kracht van Van Delen? 

Van Delen is proactief, service gericht en we streven naar een goede tevredenheid van onze klanten.

Welke telefoon gebruik jij zelf?

Ik heb een iPhone XR en het grote scherm bevalt mij goed. Wat ik ook prettig vind, is het draadloos opladen en de gezichtsherkenning.


Wat zijn jouw favoriete apps?

Whatsapp, notities / agenda, gezondheidsapp en telebankieren (b.v het gemak van een tikkie)

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!