Collega aan het woord: Joyca Druijff

Mijn naam is Joyca en ik werk met veel plezier bij Van Delen als Commercieel Administratief Medewerker.

Wat vind je leuk om naast je werk te doen?

In mijn vrije tijd doe ik aan korfbal en ik probeer met enige regelmaat een paar baantjes te zwemmen. Ook ben ik beginnend duiker, dus wanneer ik op vakantie ben, zal je mij zeer regelmatig in de zee vinden, op zoek naar de mooiste vissen. Ik vind het leuk om met vriendinnen af te spreken. Iets drinken, shoppen of uit eten. Ook ben ik Steward in het Gelredome bij voetbalwedstrijden en evenementen en werk ik in de zomermaanden af en toe bij een recreatiebedrijf in het dorp. Hier worden o.a. fietsen en E-Choppers verhuurd. Een leuke afwisseling op de telecom branche, zo heb je op andere vlakken contact met mensen.

 

Hoe ziet een normale werkdag eruit voor jou?

Ik ben altijd ruim voor 8:30 uur aanwezig want dan gaat onze telefoonlijn open. Samen met mijn collega’s achter de balie ben ik verantwoordelijk voor het eerste klantcontact (zowel per telefoon als voor klanten aan de balie). Geen dag is voor mij hetzelfde. Ik ben ondersteunend voor onze accountmanagers en ben verantwoordelijk voor het doorvoeren van mobiele aanvragen. Verlengingen, portering, nieuwe aansluitingen, simwissels enzovoort. Daarnaast heb ik een aantal administratieve taken die wekelijks terugkomen. En verder zijn er natuurlijk altijd andere (kleine) taken die nog opgepakt moeten worden. Een manusje van alles dus!

 

Wat maakt de telecom branche zo interessant?

In onze branche verandert er elke dag van alles, want er zijn zoveel  moderne en technische ontwikkelingen. Ik sta er soms van te kijken wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Als iemand mij 2 jaar terug had gezegd dat je met een telefoon je boodschappen kon betalen, had ik die persoon uitgelachen en nu doe ik niet anders…

 

Wat is volgens jou de kracht van Van Delen?

Ons team en het feit dat de klant bij ons koning is.  We zijn een jong en hecht team en met elkaar zorgen wij ervoor dat onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk blijft. Wij zijn een transparant bedrijf en hebben geen geheimen. Ik denk dat onze klanten dat ook aanspreekt en zie dit als een zeer positief.

 

Welke telefoon gebruik jij zelf?

Sinds een aantal maanden ben ik in het bezit van een iPhone XR. Ik ben er erg blij mee! Het scherm is net een slag groter dan bijvoorbeeld de iPhone X wat ik voor sommige activiteiten handig vind.

 

Wat zijn jouw favoriete apps?

WhatsApp staat toch wel met stip op nummer 1. Instagram, Ali Express en mijn agenda staan daarna hoog op het lijstje.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!