Collega aan het woord: Luuc Zonnenberg

Collega aan het woord: Luuc Zonnenberg. Mijn naam is Luuc en ik werk met veel plezier bij Van Delen als Technisch Consultant.

 

Wat vind je leuk om naast je werk te doen?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met een groepje vrienden wat lekkers te grillen op de Big Green Egg. Lekker door een stadje lopen en hier en daar een terrasje meepikken staat ook hoog op het vermaaklijstje. Daarnaast vind ik het heerlijk om af en toe een avondje op de PlayStation te gamen of om een Netflix serie te kijken met mijn vrouw.

Welke telefoon gebruik jij zelf?

Ik gebruik zelf een Samsung Galaxy S20 vanwege het snelle besturingssysteem en de goede camera.

Welke app kan je niet missen?

Ik maak veel gebruik van WhatsApp, de Rabobank app en Samsung Notes voor snelle notities. Daarnaast is de Stocard app zeer handig; met deze app kun je al je kaarten scannen voor winkels op je telefoon in plaats van altijd 20 pasjes in je portemonnee te hebben.

Hoe ziet een doorsnee werkdag er voor jou uit?

Het leuke aan mijn baan is dat geen dag hetzelfde is. De ene dag rijd ik met de nieuwe Van Delen bedrijfscaddy van klant naar klant om telefonie, wifi of ICT diensten te installeren en de andere dag sta ik klanten te woord in onze showroom of telefonisch. De voorbereidingen van digitale werkplekken installaties op afstand is ook onderdeel van mijn werkdag. Kortom; iedere dag is anders waardoor het mijn baan veelzijdig maakt!

Wat vind je leuk aan je werk?

Ik kan altijd enorm genieten van klantencontacten. Bijvoorbeeld het uitleggen van de verbeterde manier van bellen die we dan geïnstalleerd hebben, levert vaak leuke reacties op! En het feit dat elke klus anders is, maakt het voor mij blijvend interessant.

Wat denk jij dat de kracht is van Van Delen?

Het in zee gaan met Van Delen is eigenlijk een win-win-win situatie en dat vind ik juist zo interessant. De klant wordt snel ontzorgd, heeft bij ons één aanspreekpunt en de Provider ontvangt van ons de benodigde klantgegevens. Dit concept vind ik erg goed werken om onze klanten zo snel en goed mogelijk te kunnen bedienen!

 

Kennismaken met Luuc?

Heeft u advies nodig of een vraag over uw telecom- en ICT oplossingen? Luuc helpt u hier graag bij. Bezoek gerust onze showroom tijdens kantooruren of stuur een email naar luuc@vandelentelecom.nl. Bellen kan natuurlijk ook onder telefoonnummer: 0342 – 22 44 66.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!