Collega aan het woord: Lydia Bouw

Hi! Ik ben Lydia Bouw,  ik ben 23 jaar en kom uit Stroe. Sinds december 2014 ben ik werkzaam bij Van Delen. Mijn functie bij Van Delen is administratief commercieel medewerker en ik vind dat zelf een hele leuke afwisselende functie!

 

Wat vind je leuk om naast je werk te doen?

Naast mijn werk vind ik het leuk om samen met mijn man en zijn zoontje leuke dingen te doen. Ook afspreken met vriendinnen , langs gaan bij familie en af een toe een rondje hardlopen vind ik leuk.

 

Hoe ziet een normale werkdag er uit voor jou?

Mijn werkplek is achter de balie, daar gebeurt eigenlijk van alles. We ontvangen daar onze klanten en hier komen alle telefoontjes van onze klanten en leveranciers binnen. Samen met mijn collega verwerk ik de aanvragen van de accountmanagers. Van het versturen van het contract ter ondertekening tot en met het laten verwerken door de providers. Ook beantwoorden we mailtjes met vragen vanuit onze klanten. Verder heb ik elke dag contact met de providers over vragen/verzoeken voor onze klanten. Elke dag is anders en dat maakt het voor mij erg leuk!

 

Wat maakt de telecombranche zo interessant?

De telecombranche is continu in beweging, dat maakt het interessant en leuk.

 

Wat is volgens jou de kracht van Van Delen?

Iedereen uit het team heeft passie voor het vak. Daarbij vinden we het heel belangrijk goede service te verlenen aan onze klanten!

 

Welke telefoon gebruik jij zelf?

Op dit moment gebruik ik zelf de Samsung S6, over een tijdje verwacht ik een nieuw toestel te nemen. Waarschijnlijk wel weer een Samsung omdat ik het erg fijne toestellen vind.

 

Wat zijn jou favoriete apps?

Whatsapp & de Rabo Bankieren app. Beide gebruik ik echt elke dag!

Ook gebruik ik de Strava app om tijden etc. bij te houden van een hardloopsessie.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!