Collega aan het woord: Thijs Brons

Collega aan het woord: Thijs Brons. Mijn naam is Thijs en ik werk met veel enthousiasme bij Van Delen als Technisch Consultant.

 

Wat vind je leuk om naast je werk te doen?

Naast het werk vind ik het leuk om te gamen. Ik speel  vooral: GTA V. Het inbouwen van mods mag hier uiteraard niet aan ontbreken. Ook vind ik het bekijken van YouTube video’s over auto’s en influencers erg leuk.

Welke telefoon gebruik jij zelf?

Ik gebruik zelf een OnePlus 8 Pro (5G). De voordelen van dit toestel zijn: de goede camera, het grote scherm, de batterij die lang mee gaat (en snel oplaad) en je bent met deze smartphone klaar voor de toekomst van 5G!

Welke app kan je niet missen?

Ik kan WhatsApp absoluut niet missen om makkelijk en snel mee te communiceren. Ook maak ik veel gebruik van de Vodafone One App, om klanten mee door te schakelen naar collega’s of juist te bellen naar klanten en providers.

Hoe ziet een doorsnee werkdag er voor jou uit?

Op de servicedesk is iedere dag anders, maar een dag verloopt ongeveer als volgt. Rond 08:15 uur loop ik onze mooie kantoorpand binnen en begin ik met een bakje koffie en een praatje met de collega’s. Vervolgens start ik mijn computer op en begin ik de mails en tickets te checken. De berichten bevatten vooral: vragen, wijzigingen en informatie vanuit de providers. Het checken van eventuele storingen hoort hier ook bij. De klanten te woord staan is ook een onderdeel van mijn werkdag, zowel telefonisch als bij ons in de showroom.

Wat vind je leuk aan je werk?

De afwisseling vind ik vooral leuk, zoals ik heb verteld, is geen één dag hetzelfde. Ik kan mij dus nooit geheel voorbereiden op wat er komt en dit zorgt ervoor dat er altijd een nieuwe uitdagingen zijn!

Wat denk jij dat de kracht is van Van Delen?

De kracht van Van Delen is echt ons team. De communicatie, maar ook de goede band die wij onderling hebben, zorgt voor een hele prettige samenwerking en een gezellige sfeer.

Kennismaken met Thijs?

Heeft u advies nodig of een vraag over uw telecom- en ICT oplossingen? Thijs helpt u hier graag bij. Bezoek gerust onze showroom tijdens kantooruren of stuur een email naar thijs@vandelentelecom.nl. Bellen kan natuurlijk ook onder telefoonnummer: 0342 – 22 44 66

 

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!