Coronavirus: Van Delen neemt extra maatregelen

We zien hoe de ingrijpende maatregelen tegen en de gevolgen van het Coronavirus onze samenleving beïnvloeden. En we realiseren ons meer dan ooit hoe belangrijk het is om verbonden te blijven met relaties, familie en vrienden. Maar ook alle thuiswerkers en veel bedrijven mogen op ons rekenen om met hun werk, collega’s en klanten in contact te kunnen blijven. Als telecommunicatiebedrijf nemen we onze verantwoordelijkheid in deze uitzonderlijke situatie.

 

Extra maatregelen

Als gevolg van het Coronavirus hebben we extra maatregelen genomen:

  • Onze showroom is tijdelijk gesloten, wij zijn telefonisch uiteraard wel te bereiken via 0342 224 444 . Bij calamiteiten komen we in overleg samen tot een oplossing.
  • Onze afspraken doen we telefonisch of via Skype/Microsoft Teams.
  • Onze Projectmanager neemt contact met u op over bestaande projecten om te kijken wat de beste oplossing is.

We doen er alles aan om bereikbaar te blijven voor onze klanten. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat daarbij voorop. We hopen op uw begrip.

We doen er alles aan om thuiswerken te steunen

De komende weken gaan heel erg veel mensen thuiswerken. Goede internet- en telefoonverbindingen zijn daarom belangrijker dan ooit en bedrijfsnetwerken spelen daarin een sleutelrol. We doen er alles aan om de thuiswerkers ongestoord hun werk te laten doen en uw aanvragen m.b.t. thuiswerken zo snel mogelijk te verwerken.

Heldere richtlijnen voor veiligheid en bereikbaarheid

Onze dienstverlening is van vitaal belang, dat beseffen we. Zoals altijd kunt u op ons rekenen en zorgen we ervoor dat iedereen op een veilige manier bereikbaar blijft. Daarbij houden we rekening met de strenge richtlijnen voor ieders veiligheid. Kunnen we elkaar bij een hulpvraag niet persoonlijk spreken, dan helpen we u telefonisch of via een video-conference. Via ons nummer 0342 224 444 en per mail zijn we natuurlijk altijd bereikbaar.

Tot slot

We blijven de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwgezet volgen. Als het nodig is nemen we aanvullende maatregelen op basis van de nieuwste RIVM-voorschriften. Want boven alles staan de veiligheid en gezondheid van onze klanten en collega’s centraal. We rekenen hierbij op ieders begrip.

Vragen over onze extra maatregelen i.v.m. het Coronavirus?

Neem contact op met één van onze Accountmanagers omtrent onze aangepaste dienstverlening i.v.m. het Coronavirus.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!