Van Delen bedient de zakelijke markt met een breed assortiment aan hardware

Van Delen bedient de zakelijke markt met een breed assortiment hardware van alle vooraanstaande merken. Lees hieronder meer informatie over ons aanbod in VoIP toestellen, smartphones, vergadertelefoons en headsets.

VoIP toestellen

Ondernemen vraagt om flexibiliteit. Als bedrijf wilt u snel kunnen schakelen, zaken moeten eenvoudig uitvoerbaar zijn en de focus moet liggen op ondernemen. Van Delen denkt daarom met uw mee bij het inrichten van uw telefonie omgeving.

VoIP toestellen zijn telefoons die rechtstreeks met het internet worden verbonden. Het werkt in feite niet anders dan de vaste telefoon die we allemaal kennen, alleen wordt met een VoIP toestel een telefoongesprek via het internet gevoerd. Het voordeel van een VoIP toestel is dat een conference call gemakkelijk te maken is met medewerkers op verschillende locaties.

Van Delen werkt direct samen met de grootste fabrikanten van VoIP hardware en voorziet u van de juiste adviezen en ondersteuning. Of het nu gaat om VoIP toestellen en/of accessoires, wij bieden u een breed assortiment van alle vooraanstaande merken.

Smartphones

Verschillende manieren van werken en afwisselende omgevingen waarin gewerkt wordt, vragen om specialistische oplossingen. Om efficiënt mobiel te kunnen werken is de juiste zakelijke smartphone belangrijk. Na een gedegen analyse van uw mobiele wensen en eisen, voor een goede ondersteuning en advisering bij het maken van de juiste keuze voor het type en merk smartphone. Van Delen levert alle vooraanstaande merken zoals Apple, Samsung, HTC en Sony. Daarnaast verzorgen wij de uitrol en registratie bij de levering.

Tablets

De tablet brengt alle informatie online binnen bereik zodat u kunt werken waar en wanneer u maar wilt. Tablets zijn onmisbaar in ‘Het Nieuwe Werken’ en worden daarom steeds vaker gebruikt in de zakelijke wereld. Niet in de laatste plaats omdat de tablet ook makkelijker te gebruiken is tijdens presentaties dan een laptop of beamer.

Headsets

Headsets dragen ertoe bij dat uw werknemers op een efficiëntere manier kunnen werken. Kies daarom voor draadloze headsets voor de vaste telefoons. Met een headset kunnen uw werknemers handsfree telefoneren. Dit biedt veel vrijheid: werknemers hoeven geen telefoonhoorn meer vast te houden. Zo kunnen uw werknemers tijdens het bellen bijvoorbeeld e-mailen, een webpagina raadplegen of een notitie op zoeken.

Ook biedt een headset comfort en gemak: uw werknemers zullen met een headset in een correcte werkhouding zitten en hoeven met een headset minder handelingen uit te voeren om een gesprek aan te nemen. Het geluid van een headset is daarnaast veel helderder dankzij technieken die achtergrondgeluiden verwijderen: ideaal voor in een kantooromgeving.

Een headset voor VoIP telefoons zorgt daarnaast voor meer bewegingsvrijheid. Hierdoor zijn uw werknemers niet meer gebonden aan hun werkplek en kunnen ze optimaal en overal in het pand hun werk doen.

Meer weten?

Neem contact met ons op via 0342-224444 of mail naar

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!