Van Delen Implementatieservices: installatie, configuratie en optimalisatie van uw oplossing

Het succesvol in gebruik nemen van een Enterprise Mobility Management-, Security- of Productivity-oplossingen vereist vaak een volledige implementatie. Na de implementatie bent u ervan verzekerd dat de oplossing werkt zoals gewenst en dat uw medewerkers productief kunnen werken.

Elke implementatie bestaat uit een aantal stappen:

  • Afstemmen van de aanpak, planning, projectbemensing en alle overige zaken af met de projectmanager aan uw zijde. Dit kan een intakegesprek van een uur zijn tot een volledig projectplan.
  • Uitvoeren van de inventarisatie en analyse om de eisen en wensen van uw organisatie en technische eisen inzichtelijk te maken.
  • Installeren en configureren van de oplossing op basis van de inventarisatie en analyse.
  • Ondersteunen bij het testen en optimalisatie van de configuratie van de oplossing.
  • Opleveren van de geïmplementeerde omgeving inclusief een kennisoverdracht en bijbehorende documentatie.
  • Uitvoeren van alle overige werkzaamheden die zijn overeengekomen (ondersteuning bij de uitrol, opstellen handleidingen, etc).

Als onderdeel van de implementatieservice wordt een kennisoverdracht gedaan aan de beheerders. Aanvullend daarop kunt u ervoor kiezen om beheerders via ons een training te laten volgen.

Meer weten over Van Delen Implementatieservices?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden omtrent onze implementatieservices voor installatie, configuratie en optimalisatie van uw oplossingen.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!