Verkrijgbaar bij Van Delen: nieuwe Apple iPhone 12 modellen

Apple heeft de nieuwe iPhone 12-modellen geïntroduceerd; de iPhone 12, 12 mini, 12 Pro en 12 Pro Max.  

 

6 meter onder water

De nieuwe iPhones hebben een nieuw soort glas dat Apple aanduidt als ‘ceramic shield’. De modellen kunnen bovendien de druk van zes meter onder water weerstaan.

 

Verbeterde cameralens

Apple geeft alle primaire camera’s van de iPhone 12-serie een lens met een diafragma van f/1.6. De andere camera’s krijgen allemaal de beschikking over de nachtmodus, inclusief de frontcamera. Daarnaast hebben de camera’s allemaal Deep Fusion, Apples naam voor computional photography op foto’s in gemiddeld licht.

De iPhone 12’s hebben camera’s met een groothoeklens en ultragroothoeklens, de Pro-modellen hebben bovendien een camera met telelens. De Pro Max heeft een grotere primaire sensor, met 1,7 micron grote pixels. Dat is goed voor een sensor van ongeveer 35 vierkante millimeter.

De Pro Max heeft daarnaast een camera met 65mm-lens voor 2,5x zoom ten opzichte van de primaire camera. De Pro-modellen krijgen bovendien de functie ProRAW, om in raw te fotograferen met alle verwerkingen van Apples beeldalgoritmes. De Pro-iPhones hebben bovendien een time-of-flightsensor voor onder meer snellere autofocus in low-light en augmented reality.

Revolutionaire video opname

Op gebied van video nemen de iPhone 12-modellen op in maximaal 4k met 60fps. Daarnaast komt er ondersteuning voor het maken van 10bit hdr-video, onder meer in Dolby Vision HDR. Ze ondersteunen 5G op in Nederland en België gebruikte frequenties.

Vernieuwde chip

Alle iPhone 12-modellen gebruiken de Apple A14 Bionic-soc, die op 5nm wordt gemaakt. Apple presenteerde die chip vorige maand al, gelijktijdig met de introductie van de nieuwe iPad Air, die van dezelfde soc is voorzien.

Bestel de nieuwe Apple iPhone 12 smartphones bij Van Delen!

Wilt u alvast een nieuwe iPhone 12 bestellen? Neem contact met ons op via 0342-224444 of mail naar

 

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!