Verkrijgbaar bij Van Delen: nieuwe Apple iPhone 12 en iPhone 12 mini in het paars!

Apple heeft ter gelegenheid van de lente een paarse uitvoering geïntroduceerd van de iPhone 12. Ook de iPhone 12 mini wordt voorzien van een paars kleurtje. Bijzonder is de kleur in ieder geval wel; Apple heeft nog nooit een dergelijke tint uitgebracht. Technisch gezien zijn deze iPhone 12-modellen hetzelfde als wat er eerder al verkrijgbaar was. Het gaat uitsluitend om een nieuwe kleur.

 

6 meter onder water

De iPhone 12 heeft een nieuw soort glas dat Apple aanduidt als ‘ceramic shield’. Het model kan bovendien de druk van zes meter onder water weerstaan.

 

Verbeterde cameralens

Apple geeft alle primaire camera’s van de iPhone 12-serie een lens met een diafragma van f/1.6. De andere camera’s krijgen allemaal de beschikking over de nachtmodus, inclusief de frontcamera. Daarnaast hebben de camera’s allemaal Deep Fusion, Apples naam voor computional photography op foto’s in gemiddeld licht. De iPhone 12 heeft een camera met een groothoeklens en ultragroothoeklens.

 

Revolutionaire video opname

Op gebied van video neemt de iPhone 12 op in maximaal 4k met 60fps. Daarnaast komt er ondersteuning voor het maken van 10bit hdr-video, onder meer in Dolby Vision HDR. De iPhone ondersteunt 5G op in Nederland en België gebruikte frequenties.

Vernieuwde chip bij Apple iPhone 12

De iPhone 12 gebruikt de Apple A14 Bionic-soc, die op 5nm wordt gemaakt. Apple presenteerde die chip eerder al, gelijktijdig met de introductie van de nieuwe iPad Air, die van dezelfde soc is voorzien.

Apple iPhone 12 modellen bestellen bij Van Delen!

Wilt u een nieuwe iPhone 12 of iPhone 12 mini  in de kleur paars bestellen of liever een iPhone 12 in een andere kleur aanschaffen? Neem contact met ons op via 0342-224444 of mail naar

 

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!