Pre-order bij Van Delen: de nieuwe Apple iPhone 13 modellen

Apple heeft de nieuwe iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro en 13 Pro Max gepresenteerd. Bent u benieuwd naar wat de iPhone 13 allemaal voor u in petto heeft? Lees dan snel verder!

Design

Het design van de nieuwe iPhone 13 is wat we van Apple mogen verwachten: net weer even strakker, moderner en verfijnder dan de vorige modellen. Maar natuurlijk wel met de vertrouwde iPhone look-and-feel. Denk aan een degelijke behuizing van aluminium, glas en roestvrij staal. En natuurlijk zit er met meerdere eigentijdse kleuren een match bij voor iedereen.

Inzoomen op de flitsende camera

Denk aan iPhone, en u denkt aan topklasse camerafuncties. Ook de iPhone 13-modellen stellen u niet teleur. De iPhone 13 Mini en iPhone 13 hebben naast een 12 megapixel hoofdcamera en 12 megapixel groothoeklens, ook een 12 megapixel selfiecamera aan de voorkant. En kiest u voor iPhone 13 Pro of Pro Max? Dan krijgt u hier ook nog een 12 megapixel telelens bij. Het sensor shift-systeem van de Pro-serie zorgt daarnaast door verbeterde beeldstabilisatie voor scherpere foto’s dan ooit.

Video Cinematic Mode

Wilt u gewoon spontaan een korte bedrijfsvideo voor uw social media kanaal maken? De iPhone 13 geeft u videomogelijkheden voor uw zaak die voorheen alleen binnen het bereik van de professionele filmmaker lagen. De nieuwe Cinematic Mode geeft u alle tools om videoproducties te schieten als een pro – ongeacht uw niveau of de bestemming van uw video.

Grotere batterij

Een mooie verbetering is de accu van alle vier de Apple-toestellen. De batterij van de Pro Max-variant heeft de grootste upgrade. Deze gaat namelijk van3687 mAh naar 4352 mAh, wat betekent dat hij 18% meer capaciteit heeft. Door nieuwe geavanceerde functies die meer van de batterij vragen, komt deze grotere batterij als geroepen.

Hogere beeldverversing en always-on display

In alle nieuwe iPhones zit een luxe OLED-scherm verwerkt. Met OLED geniet u van onder andere een breder kleurbereik. Met de komst van ProMotion is het beeld een stuk vloeiender tijdens het  het kijken van video’s. Een andere vernieuwing voor het beeldscherm is de komst van een always-on beeldscherm. Dit betekent dat het scherm altijd deels aan staat, zelfs als u hem niet gebruikt. Ideaal hieraan is dat u bijvoorbeeld snel de tijd en de batterij kan checken en in één blik meldingen (zoals het weerbericht of uw agenda-afspraken) kunt bekijken, zonder dat u het scherm hoeft te activeren.

Pre-order de nieuwe iPhone 13 modellen bij Van Delen!

De verwachting is dat de vraag naar de nieuwe iPhones groter zal zijn dan het aanbod. Dus voorkom teleurstelling en pre-order de nieuwe iPhone bij ons.

Benieuwd naar de introductieprijs of alvast een nieuwe iPhone reserveren? Neem contact met ons op via 0342-224444 of mail naar

 

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!