Verkrijgbaar bij Van Delen: de nieuwe iPhone SE 3

De nieuwe iPhone SE 3 is een betaalbaar en krachtige smartphone. Dankzij de A15 Bionic Chip is het toestel sneller en klaar voor de toekomst. De opvolger van iPhone SE 2 ondersteunt naast 4G ook 5G. Zo heb je toegang tot het snelste en stabielste mobiele internet. De iPhone SE 3 is voorzien van verbeterde camerafuncties.

Snellere chip mét 5G

De verbeteringen van de iPhone SE 3e generatie zitten aan de binnenkant, namelijk een snellere chip en ondersteuning voor 5G. Daarmee slaagt Apple erin om een van de meest betaalbare smartphones met 5G én heel goede prestaties op de markt te brengen. De iPhone SE 3 profiteert ook van een snellere chip: de A15 Bionic. Dit is dezelfde chip als in de iPhone 13. Deze is niet alleen sneller in het uitvoeren van al je taken, maar hij doet dit ook efficiënter. Daarom is de batterijduur van de iPhone SE 3 verbeterd.

Vertrouwd design

Wat het design van de iPhone SE 3 betreft is het simpel: hij ziet er precies zo uit als z’n voorganger. Apple kiest opnieuw voor een behuizing met thuisknop. Er is nog steeds een grote groep gebruikers die een traditionele thuisknop met Touch ID kan waarderen. Voor sommige gebruikers is een iPhone met thuisknop gemakkelijker te bedienen dan met veegbewegingen. Met deze vernieuwde iPhone SE zorgt Apple ervoor dat ook deze groep de komende jaren nog vooruit kan met een up-to-date model. Het toestel is verder te herkennen aan de glimmende, glazen achterkant met afgeronde zijkanten van aluminium en een Lightning-aansluiting aan de onderkant. Daarnaast is draadloos opladen gewoon mogelijk.

Batterijduur van de iPhone SE 3

De nieuwe iPhone SE 3 heeft  veel vergelijkbare specificaties met zijn voorganger, maar is toch op een aantal punten verbeterd. Eén eigenschap is daarbij voor veel mensen belangrijk, namelijk de batterijduur. Die is langer geworden: in plaats van 13 uur videokijken kun je nu 15 uur van video genieten. Ook de batterijduur voor video en audio streamen is langer geworden: van 8 naar 10 uur en van 40 uur naar 50 uur. Dat is mooi meegenomen!

Een vernieuwde camera-ervaring

De iPhone SE 2020 was nog het enige model in Apple’s line-up met een enkele camera aan de achterkant. Bij de iPhone SE 3 blijft dat zo. Er komt geen dubbele camera, maar de A15 Bionic maakt wel een nieuwe camera-ervaring mogelijk. De 12 megapixel camera heeft en f/1.8 aperture wide camera, die optimaal profiteert van computationele fotografie. Er zit ondersteuning in voor Smart HDR 4, fotografische stijlen, Deep Fusion en portretmodus.

HDR 4 werd geïntroduceerd in d iPhone 13-serie en gebruikt intelligente technieken voor kleur, contrast en ruisonderdrukking. Ook bij moeilijke lichtomstandigheden lukt het nog om aardige foto’s te maken, met natuurlijke huidtinten. Deep Fusion zorgt ervoor dat elke pixel goed uit de verf komt. En de image signal processor in de A15 Bionic levert betere video’s met minder ruis, vooral bij lage lichtomstandigheden, betere witbalans en betere huidtinten.

Bestel de nieuwe iPhone SE 3 bij Van Delen!

Een nieuwe iPhone SE 3 bestellen? Neem contact met ons op via 0342-224444 of mail naar

 

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!