Thuis werken met Kantoor Online van Vodafone Business!

In elke organisatie is samenwerken het belangrijkste wat er is. Of u nu thuis werkt, op kantoor of onderweg: u moet kunnen overleggen met elkaar. Tegenwoordig kan dat makkelijker dan ooit. Met slimme oplossingen is het voor ieder bedrijf mogelijk om altijd in contact te kunnen blijven met uw collega’s. Met Kantoor Online van Vodafone Business kunt u zorgeloos thuis werken.

Blijf verbonden met Vodafone Business!

Met Kantoor Online maakt u gebruik van een beveiligde zakelijke mobiele en vaste (internet) oplossingen, zodat u altijd verbonden bent. Door gebruik te maken van Microsoft Teams heeft u altijd toegang tot bestanden, mappen, notities, whiteboards en agenda’s. U deelt en bewerkt bestanden, vergadert, overlegt en maakt planningen. Net zoals op kantoor.

De voordelen op een rij van Kantoor Online van Vodafone Business:

Overal toegang

Met Kantoor Online heeft u altijd toegang tot uw bestanden en mappen, op uw mobiel en uw vaste werkplek. Bewerk en deel bestanden met klanten en collega’s.

Werk samen

Met Kantoor Online kunt u vergaderen met elk team in uw organisatie, maar ook daarbuiten. Maak handig gebruik van audio-, video- en chatmogelijkheden die Microsoft Teams biedt.

Altijd veilig

Uw laptops, desktops, tablets en telefoons zijn altijd voorzien van Mobiele Beveiliging van Vodafone Business. Zo werkt u altijd veilig in de cloud.

Met Vodafone Business naar een passende oplossing

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf. Door goed te kijken naar uw situatie en huidige mobiele en vaste (internet)oplossingen krijgen we uw kantoor samen zo snel mogelijk online. Zo ervaart u de voordelen van Kantoor Online en kunt u vanuit verschillende locaties samenwerken en vooruit met uw bedrijf.

Geïnteresseerd in Kantoor Online van Vodafone Business?

Klinkt Kantoor Online van Vodafone Business als de juiste oplossing voor uw bedrijf? Meer weten of meteen deze dienst afnemen? Neem vrijblijvend contact op met één van  onze accountmanagers

 

 

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!