Kennissessie het nieuwe werken met de digitale werkplek

Op dinsdagmiddag 16 april  organiseren wij, in samenwerking met KPN, de kennissessie met thema het nieuwe werken met de digitale werkplek van KPN in combinatie met de mogelijkheden van een Microsoft Office 365 omgeving in de praktijk te beleven. Wij nodigen u van harte uit bij ons op kantoor te Barneveld om hierbij aanwezig te zijn. Het beloofd een informatieve middag te worden, waarbij de mogelijkheden omtrent het thema de digitale werkplek voor uw onderneming centraal zal staan.

 

Uw werkplek altijd digitaal beschikbaar. Altijd toegang tot vertrouwde oplossingen om uw werk te doen. Wanneer u wil, waar u wil. Tegelijkertijd wilt u ook in verbinding staan met uw collega’s. Ongeacht op welke locatie u zich bevindt of welk apparaat u gebruikt. Eenvoudig kunnen samenwerken aan documenten, agenda’s en documenten delen en video vergaderingen plannen. Natuurlijk wilt u ook de mogelijkheid hebben om offline te werken. Als u onderweg bent, wilt u natuurlijk als nog productief blijven. Met de KPN Online Werkplek van KPN in een Microsoft Office 365 omgeving bent u efficiënter, productiever en meer up te date. Dit alles met minder zorgen en inspanning.

Met de kennissessie nemen onze ervaren ICT-specialisten en KPN u mee in de wereld van het nieuwe werken met de digitale werkplek.  Aan het einde van de kennissessie stelt u zelf vast welke lessen u kunt leren en hoe Van Delen u hier het beste in kan begeleiden.

Programma:

13.30 uur: Inloop & ontvangst

14.00 uur: Inleiding het nieuwe werken met de digitale werkplek

15.00 uur: De mogelijkheden van een Microsoft 365 omgeving

15.30 uur: KPN Online Werkplek

16.00 uur: Werkplek aanbod, wat is interessant voor uw bedrijf?

16.15 uur: Afsluitende netwerkborrel

 

Locatie:

Van Delen

Parmentierstraat 17

3772 MS Barneveld

 

Met onze persoonlijke aanpak bespreken we graag uw wensen om uw team productiever te maken tijdens de kennissessie. Meer weten over het thema nieuwe werken met de Digitale Werkplekvan KPN en Microsoft? Meld u nu aan voor de kennissessie, uw aanmelding is direct definitief.

 

Heeft u nog vragen omtrent deze middag, dan kunt u contact opnemen met Joyca Druijff onder telefoonnummer 0342 – 22 44 44 of mail naar: info@vandelentelecom.nl.

 

Graag tot dan!

 

Met vriendelijke groet,

Van Delen

 

Corné van Delen

Directeur Van Delen

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!