Gratis KPN Internet Veiligheidspakket
bij de CombinatieVoordelen

Het KPN Internet Veiligheidspakket biedt u als ondernemer hoogwaardige beveiliging voor computers, mobiele apparaten en servers. Hiermee worden alle apparaten beschermd tegen alle mogelijke bedreigingen, van ransomware tot datalekken. Het veiligheidspakket biedt u de mogelijkheid van centraal beheer van de beveiliging via een beheerportaal en het pakket beschikt over een geavanceerde firewall.

Van Delen kan u het Internet Veiligheidspakket gratis aanbieden. Het enige wat u nodig heeft is Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen van KPN te combineren om hiervoor in aanmerking te komen.

Met “Combineer en krijg meer” wordt u namelijk als klant van KPN die Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen combineert automatisch en blijvend beloond met CombinatieVoordelen.

Misschien bent u destijds met alleen vaste telefonie overgestapt naar KPN en kunt u inmiddels extra besparen door hier producten als internet en mobiele telefonie aan toe te voegen. Of zat u nog aan uw overeenkomst met uw internetprovider vast en is deze nu uit contract?  Het enige wat u nodig heeft is Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen van KPN om in aanmerking te komen voor de CombinatieVoordelen.

Wilt u ook profiteren van de extra voordelen en extra producten van KPN toevoegen?  Onze accountmanagers adviseren u graag wat deze CombinatieVoordelen voor uw specifieke situatie betekenen. Bel 0342 224 444 of laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!