KPN Premium Wifi: overal uitstekende en veilige wifi!

Met Premium Wifi, in combinatie met KPN EEN MKB, kunt u veilig bedraad en draadloos zakendoen met de kwaliteit en snelheid die u gewend bent. Door een bedraad en/of draadloos netwerk aan te leggen in een bedrijfspand is toegang tot dit netwerk op iedere plek mogelijk. U kunt het netwerk ook openstellen voor gasten.

 

Een snellere verbinding

Voor het leveren van Premium Wifi werkt KPN samen met Cisco Meraki. Cisco Meraki biedt wifihardwarecomponenten van de hoogste kwaliteit. Omdat deze optimaal aansluiten, zorgt dit voor een naadloze gebruikerservaring. Het resultaat: snellere verbindingen, grotere gebruikerscapaciteit, meer dekking en minder ondersteuningsgesprekken.

Beheerportaal

Via de beheerportaal kunt u enkele onderdelen van het wifinetwerk gemakkelijk aanpassen. Daarnaast komt u vanuit de beheerportaal via een single sign on gemakkelijk op het Cisco Meraki-platform terecht. Daar krijgt u meer inzicht in het wifinetwerk.

Beveiliging

Veiligheid speelt een steeds belangrijkere rol in iedere organisatie. MKB Internet, de breedbanddienst van KPN EEN MKB, wordt standaard geleverd met de dienst Extra Veilig Internet. Deze dienst beschermt tegen malware, ransomware en virussen. Premium Wifi kent ook de nodige veiligheidsopties die u zo goed mogelijk beschermen tegen ongewenste invloeden van buiten. Via het beheerportaal kunt u ervoor kiezen om de veiligheid nog verder uit te breiden door te bepalen wat gebruikers van het wifinetwerk wel en niet mogen doen of bekijken.

Splash-pagina

Premium Wifi stelt u in staat om per wifinetwerk een splash-pagina in te stellen. Via deze door u te personaliseren pagina kunnen medewerkers of gasten gemakkelijk toegang krijgen tot het draadloze netwerk. Met de splash-pagina kunt u in de look and feel van uw organisatie een (commerciële) boodschap delen met degenen die toegang willen tot het draadloze netwerk. Natuurlijk kunt u dit netwerk met een wachtwoord beveiligen of niet. Er zijn ook diverse klantspecifieke mogelijkheden in te richten. Het inrichten van een splash-pagina kunt u doen via het beheerportaal.

De voordelen

  • High-end wifi toegangspunt: het Cisco Meraki Wifi toegangspunt is Wifi 6 gecertificeerd. Hierdoor is het wifi toegangspunt geschikt voor veel gebruikers tegelijk en hoge snelheden zowel binnen het bedrijfsnetwerk als op het internet.
  • Altijd up-to-date: alle toegangspunten krijgen altijd de laatste firmware updates gepushed. Zo functioneren alle wifi toegangspunten altijd optimaal en blijven ze veilig. Hiermee blijven de gebruikers ook optimaal beschermd.
  • Buitenruimte: indien u ook in de buitenruimte goede wifi wilt, heeft KPN een speciaal Premium Wifi outdoor abonnement. Hierbij krijgt u toegangspunten die stof- en waterdicht zijn en daarom geschikt om buiten evenals in vochtige of stoffige ruimtes geïnstalleerd te worden.

Meer weten?

Vraag onze accountmanagers naar de mogelijkheden van KPN Premium Wifi.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!