Uitnodiging: KPN The Digital Dutch 2022 op 21 april | 14.00 – 15.15 uur

Op 21 april organiseert KPN voor de 7e keer The Digital Dutch. Hét online evenement vol digitale kansen voor zakelijk Nederland. Laat je vanuit de Jaarbeurs omverblazen, verrassen en inspireren. En ontdek waar in Nederland digitale transformatie nú gebeurt!

KPN The Digital Dutch: als je samen vooruit wilt!

Het is een feit: de zakelijke markt in Nederland zit boordevol ambitie. Wie stilstaat is gezien en dus wil iedereen vooruit. En dan gaat het echt niet alleen om winst en succes. Ook om well being voor mensen en bijdragen aan de wereld waarin we graag met elkaar samenleven.
Maar in de echo van die ambitie zijn er ook vragen. Hoe maak ik mijn organisatie weerbaar? En mijn ICT simpel, flexibel en schaalbaar? Hoe zorg ik voor een ultieme klantervaring? Samen slimmer werken: hoe doe ik dat? Data, hoe laat ik het voor mij werken? Ontdek de meest sprekende business- en digitaliseringsvoorbeelden. Krijg nieuwe inzichten en praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.

Dit kun je verwachten:

  • Ontdek waar in Nederland digitale transformatie nú gebeurt
  • Leer van sprekende business- en digitaliseringsvoorbeelden
  • Krijg concrete handvatten voor je volgende stap naar digitalisering
  • Kijk live mee naar optredens van de Nederlandse band Kensington

Uitnodiging The Digital Dutch op donderdag 21 april | 14.00 – 15.15 uur

Ben je benieuwd hoe digitalisering je helpt om toekomstvast en relevant te blijven? Wil je weten wat je grootste risico’s zijn op het gebied van security? En hoe je de klantbeleving optimaliseert zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen? Ontdek hoe slimme connectiviteit je helpt om je ambities te realiseren. En laat je meenemen in de moderne manier van werken.

Ontdek tijdens het online evenement de laatste ontwikkelingen, verrassende cases en ervaar hoe technologie je helpt om beter samen te werken, altijd verbonden te blijven én optimaal beschermd te zijn.

Als gewaardeerde relatie van Van Delen bent u van harte uitgenodigd om samen met ons online deel te nemen aan KPN The Digital Dutch 2022 op donderdag middag 21 april van 14.00 tot 15.15 uur !

Meld u nu aan.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!