Uitnodiging KPN The Digital Dutch 11 april ‘19

Kom op 11 april 2019 naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de 4e editie van The Digital Dutch. Hét event voor ondernemend Nederland waar digitale kansen, inspiratie en innovatie centraal staan. Ontdek welke concrete kansen er voor jouw bedrijf zijn op het gebied van digitalisering. En laat je inspireren door wat verschillende sprekers vertellen over digitale kansen, innovatie en leiderschap.

Dit jaar haakt KPN in op de urgentie van digitalisering. In een afwisselend programma wordt vooral de focus gelegd op het hier en nu. Dat doet KPN tijdens de volgende programma onderdelen van 11.00 – 18.00 uur:

Hoofdprogramma

De rode draad is de six handshakes-theorie: we zijn allemaal maar 6 keer handen schudden verwijderd van elke andere mens op aarde. Dat betekent dat je dus ook snel contact kunt leggen met iemand die je kan helpen met je digitaliseringsvraagstuk. Vanuit verschillende perspectieven vertellen 6 sprekers over digitale kansen, inspiratie, innovatie en leiderschap. Het hoofdprogramma wordt gepresenteerd door Michiel Vos, bekend journalist en Amerika-correspondent.

Innovatievloer

De innovatievloer bestaat uit verschillende pleinen en biedt volop ruimte voor beleving, informatie en netwerken. Op ieder plein vind je demonstraties, de laatste innovaties en praktijkcases.

Ondernemersplein

Benieuwd naar de uitrol van glasvezel op je bedrijventerrein? Of wil je weten waar jouw organisatie staat op gebied van digitalisering? Op het ondernemersplein krijg je antwoord op al je ondernemersvragen.

Verdiepingssessies

Onze experts en technology partners nemen je tijdens de verschillende verdiepingssessies mee in de wereld van digitalisering. Ze vertellen je meer over de kansen die technologie zoals Artificial Intelligence, IoT, blockchain en 5G biedt om de concurrentie voor te blijven en om je klanten beter te bedienen.

Locatie:

Jaarbeurs

Hal 1 – Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Als gewaardeerde relatie van Van Delen bent u van harte uitgenodigd om samen met ons deel te nemen aan KPN The Digital Dutch 2019! Meld u nu aan, uw aanmelding is direct definitief.

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Joyca Druijff onder telefoonnummer 0342 – 22 44 44 of mail naar: info@vandelentelecom.nl.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Van Delen

 

Corné van Delen

Directeur Van Delen

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!