KPN zet vol in op KPN-merk

KPN wil de onbetwiste kwaliteitsprovider zijn met de beste diensten, klantenservice en netwerken en heeft met het KPN-merk de ambitie alle klantengroepen in de verschillende segmenten te bedienen. Daarom gaat KPN alle focus leggen op het KPN-merk met gecombineerde diensten voor Nederlandse bedrijven en huishoudens.

Om uitvoering te geven aan deze strategie, zal KPN in de loop van 2019 en 2020 het KPN-merk aanvullen met de sterke eigenschappen van de merken Telfort, Telfort Zakelijk, XS4ALL en Yes Telecom. Voor klanten van deze merken verandert er niets. KPN heeft het voornemen om op termijn de dienstverlening van deze merken verder te laten gaan onder de vlag van het KPN-merk.

Met de focus op het KPN-merk gaat KPN haar dienstverlening uitbreiden met de beste elementen van de afzonderlijke merken, zoals de hoogst gewaardeerde service van XS4ALL, de betaalbare voordeel diensten van Telfort en de persoonlijke service en het deskundig zakelijk advies van Yes Telecom. Hierdoor is KPN in staat om een nog betere gebruikerservaring te bieden met toonaangevende combinaties van vaste en mobiele diensten.

Uiteraardzullen onze accountmanagers u de komende maanden informeren wat dit voor uw organisatie betekent en hoe u hiervan kunt profiteren .

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!