Lookout app: beveilig gevoelige informatie tegen geavanceerde mobiele bedreigingen

Veilig mobiel werken

Mobiele toestellen worden de laatste jaren in toenemende mate bedrijfskritische productiviteitsmiddelen. Bij het mogelijk maken van mobiel werken komt veel kijken. Inzicht in en beveiliging tegen geavanceerde mobiele bedreigingen is essentieel voor het beveiligen van gevoelige informatie.

Mobile Threat Protection

De Mobile Threat Protection oplossing van Lookout is in staat elke vorm van bedreiging op een toestel te detecteren en hier adequaat op te reageren. Dit kunnen geavanceerde bedreigingen zijn zoals surveillanceware en trojans, onofficiële apps en zelfs jailbroken of rooted toestellen. Detectie is mogelijk dankzij de grootste mobiele dataset met meer dan 11 miljoen verschillende apps en het voorspellend vermogen van de oplossing. In combinatie met een Enterprise Mobility Management oplossing kunnen de desbetreffende toestellen in quarantaine worden geplaatst als een bedreiging is gedetecteerd.

Lichtgewicht app

De lichtgewicht Lookout app kan gemakkelijk via enkele stappen op een Android of iOS toestel worden geïnstalleerd. De app beveiligt het toestel, terwijl het de privacy van werknemers verzekert. In een centraal, webgebaseerd console kunnen de toestellen en bedreigingen real-time worden ingezien.

Voordelen

  • Collega’s kunnen onbezorgd werken
  • Voorkom hoge boetes als gevolg van een datalek
  • Proactieve beveiliging voor apps op het toestel
  • Direct inzicht in alle bedreigingen binnen uw organisatie
  • Nauwkeurige locatiebepaling wanneer een toestel verloren of gestolen is

Meer weten over veilig mobiel werken?

Bel 0342 224 444 of mail naar info@vandelentelecom.nl

 

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!