Klaar voor de toekomst met Microsoft Azure

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is een set cloud-computingservices die constant blijft groeien en uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Azure geeft u de vrijheid om met uw favoriete hulpprogramma’s en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk.

Klaar voor de toekomst

Continue innovatie van Microsoft ondersteunt uw ontwikkeling van vandaag en uw productvisies voor morgen. Gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen in de cloud, inclusief de meer dan 1000 nieuwe mogelijkheden die het afgelopen jaar zijn gepubliceerd.

Naadloos hybride opereren

On-premises, in de cloud en aan de rand – Azure is waar uw gegevens zijn. Integreer en beheer uw omgevingen met hulpprogramma’s en services die zijn ontworpen voor de hybride cloud.

Bouwen op uw eigen voorwaarden

Met een opensource-commitment van Azure en de ondersteuning voor alle computertalen en frameworks kunt u bouwen hoe u maar wilt en implementeren waar u maar wilt.

Vertrouw op uw cloud

Van meet af aan beveiligd, ondersteund door onze specialisten en proactieve, toonaangevende nalevingsstandaarden waarop bedrijven, overheden en start-ups vertrouwen.

Meer weten?

Wilt u weten wat Microsoft Azure voor uw organisatie kan betekenen? Vraag ernaar bij onze accountmanagers

 

 

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!