Multi WiFi:
overal perfecte wifi op kantoor

Internet moet snel, veilig en overal toegankelijk zijn. Via kleine wifi-kastjes aan het plafond krijgt u professionele wifi van de voordeur tot voorbij het koffiezetapparaat, door de gangen én op alle werkplekken. Zo wordt uw bedrijfsnetwerk in één klap volledig draadloos. U heeft geen duur LAN-netwerk meer nodig van de printer op de derde verdieping naar de server in de kelder. In plaats daarvan krijgt u een wifi-netwerk van Ziggo waarin alle apparaten draadloos met elkaar communiceren.

Speciaal voor onze relaties: creëer overal in uw bedrijf internet bereik met automatisch gescheiden netwerken voor werknemers en voor bezoekers. Zo blijft uw data goed beveiligd met Multi Wifi van Ziggo.  Met slechts 1 access point heeft u al een bereik van circa 200 m2 en kunnen er tot 500 gebruikers tegelijk online. Van Delen zorgt voor de installatie, beheer en onderhoud van uw wifi-netwerk.

Wilt u meer weten ? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Multi Wifi. Bel 0342 224 444 of laat een bericht achter en we nemen zo spoedig contact met u op.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!