Nieuwe functionaliteiten Microsoft Teams

Bekijk de nieuwe functionaliteiten om samen te werken via Microsoft Teams. Gallery mode met 49 mensen, 1: 1 samenwerken op whiteboard en een theater (Together Mode) waarin iedereen in 1 scherm zit in een eigen stoel.

 

Maximaal 49 gebruikers in beeld

Onlangs heeft Microsoft het aantal gebruikers dat maximaal in beeld kan zijn tijdens een vergadering vergroot van 2×2 (4 personen) naar 3×3 (9 personen). Gebruikers geven echter aan graag meer mensen tegelijk in beeld te willen zien. Vooral uit de educatieve sector komt de wens om een hele klas tegelijk te kunnen zien. Daarom wordt het ‘grid’ vergroot naar 7×7, waardoor je maximaal 49 personen tegelijk in beeld kan zien!

 

Samenwerken op 1 whiteboard

Tijdens een videoconference heb je de mogelijkheid om een scherm te openen waarop elke deelnemer schetsen of annotaties kan aanbrengen. Ook is het mogelijk om grafieken of tabellen in te voegen en collega’s om input te vragen. Na afloop van de vergadering kan het whiteboard worden opgeslagen en gedeeld, zodat ook iemand die niet bij de vergadering was het nog even rustig kan bekijken.

 

Together mode 

Weer een nieuwe update voor online vergaderingen in Teams. Niet zo gek natuurlijk, omdat iedereen remote werkt en veel online vergadert. Together mode brengt de verbinding dichter bij elkaar. Met AI segmentatie technologie plaats je deelnemers in eenzelfde achtergrond, zodat het lijkt alsof je in deze ruimte zit. Je zet in op focus van gezichten en lichaamstaal en vergroot het gebruik van non-verbaal. Voor meetings waarbij veel personen aan het woord zijn is het handig zodat iedereen ziet wie er aan het woord is.

Meer weten over Microsoft Teams ?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden omtrent Microsoft Teams.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!