Pre-order de nieuwe Samsung Galaxy A53 5G bij Van Delen!

De Samsung Galaxy A53 5G is een midrange-smartphone die de Galaxy A52 en A52s opvolgt. De Samsung Galaxy A53 5G verschijnt op 1 april in Nederland en wordt waarschijnlijk erg populair, net als zijn voorgangers.

 

Ontwerp

Het uiterlijk van de Samsung Galaxy A53 5G lijkt erg op de Galaxy A52, zo wisten we al voor de officiële aankondiging van de telefoon. Het toestel heeft weer een plastic behuizing met achterop vier camera’s en voorop een selfiecamera in een gaatje in het scherm. De behuizing is opnieuw water- en stofdicht door de IP67-certificatie en heeft een vingerafdrukscanner (onzichtbaar) onder het scherm.

Specificaties

De specificaties van de Samsung Galaxy A53 5G  zijn inmiddels helemaal duidelijk. Het scherm is met 6,5 inch lekker groot en kan ook erg helder, wat fijn is bij zonnige dagen. De full-hd-resolutie zorgt voor scherp beeld, terwijl de ververssnelheid met 120Hz erg hoog ligt. Omdat het display 120 keer per seconde wordt ververst, ogen beelden véél vloeiender.

Onder de motorkap van de Samsung Galaxy A53 zit een Exynos 1280-processor, die voor goede prestaties moet zorgen. De Galaxy A52 en A52s hadden een chip van fabrikant Qualcomm, maar Samsung stopt nu een zelfgemaakte processor in het toestel. De Samsung Galaxy A53 5G heeft standaard 6GB werkgeheugen en 128GB opslag. Ook kan er gekozen worden voor  de versie met 8/256GB.

Samsung Galaxy A53 is in ieder geval klaar voor de toekomst en heeft standaard 5G-ondersteuning.

Bestel de nieuwe Samsung Galaxy A53 5G bij Van Delen!

Wilt u een nieuwe Samsung Galaxy A53 5G bestellen? Neem contact met ons op via 0342-224444 of mail naar inkoop@vandelentelecom.nl 

 

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!