Verkrijgbaar bij Van Delen: nieuwe Samsung Galaxy S22 smartphones

Zoals we van Samsung gewend zijn, is ook de nieuwe Samsung Galaxy S22 weer superstrak vormgegeven. Grote beeldschermen met een luxe afwerking. De Galaxy S22 en Galaxy S22+ hebben het bekende camera-eiland. Bij de Samsung Galaxy S22 Ultra steken de camera’s vrijwel niet meer uit.

Samsung Galaxy S22 en S22+

Beide telefoons hebben vrijwel dezelfde vormgeving als de S21 met een camera-eiland linksboven. De achterkant van deze telefoons is gemaakt van het stevige polycarbonaat. De S22 en S22+ zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, roze en groen.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Bij de meest luxe versie is het camera-eiland verdwenen en zitten de lenzen vrijwel helemaal in de telefoon. Hierdoor ligt de S22 Ultra helemaal plat, wel zo handig! De achterkant van de S22 Ultra is gemaakt van glas voor een extra luxe look en feel.

Grensverleggend camerawerk

Dankzij de snelle chip en de verbeterde lenzen maak je fantastische foto’s met de Samsung Galaxy S22 telefoons. Scherpstellen gaat sneller dan ooit en je foto’s zien er haarscherp uit. Met de Director View functie, kun je tegelijk filmen met de camera aan de voor- én achterkant. De Galaxy S22 en S22+ hebben een driedubbele camera aan de achterkant. De S22 Utra heeft een dubbele telelens om ver in te kunnen zoomen zonder kwaliteitsverlies.

Display en design

Dankzij het 120Hz display met Dynamic AMOLED 2x daal je makkelijk meters af in je timeline. De vloeiende animaties zorgen daarnaast voor een spectaculaire ervaring. De drie modellen zijn uitgerust met indrukwekkende schermen in drie formaten: 6.1 inch (S22), 6.6 inch (S22+) en 6.8 inch (S22 Ultra).

Galaxy S22 met Android 12 besturingssysteem

De Samsung Galaxy S22-telefoons worden geleverd met het nieuwste besturingssysteem. Android 12 heeft een geheel nieuwe vormgeving gekregen en biedt je meer privacy dan ooit.

Bestel de nieuwe Samsung Galaxy S22 bij Van Delen!

Een nieuwe Samsung Galaxy S22 bestellen? Neem contact met ons op via 0342-224444 of mail naar inkoop@vandelentelecom.nl 

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!