Security Awareness workshop 29-11-2018

Donderdagmiddag 29 november hebben wij in samenwerking met KPN Security, de Security Awareness workshop bij ons op kantoor in Barneveld georganiseerd voor onze klanten om cybersecurity in de praktijk te beleven.

Het was een inspirerende middag, waarbij de mogelijkheden omtrent het thema security centraal stond.

Met de Security Awareness workshop hebben ervaren securityspecialisten onze klanten meegenomen in de wereld van cybersecurity. Op een niet-technische manier hebben we samen het securityspeelveld verkend. Wat is malware? Hoe wordt het risico op een datalek beperkt ? Hoe kan voorkomen worden dat cybercriminelen de business verstoren? Gewapend met nieuwe kennis hebben onze klanten een gesimuleerde case gespeeld, waarbij een simulatie van een bestuurskamer uit de echte wereld werd nagebootst met een security aanval.

Aan het einde van de workshop hebben onze klanten zelf vastgesteld welke lessen ze kunnen leren en hoe wij vanuit Van Delen hier het beste in kunnen faciliteren om de ondernemingen van onze klanten beter te beveiligen tegen mogelijke security aanvallen of dreigingen.

 

Heeft u vragen over het thema security en wat wij hierin voor u kunnen betekenen of wilt u ook graag een keer een Security Awareness Workshop bijwonen?

Mail naar Joyca@vandelentelecom.nl. Zodra wij minimaal 10 aanmeldingen hebben, zullen we begin volgend jaar een tweede Security Awareness workshop organiseren.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!