Terugblik 2018 en
ambities 2019

Afgelopen jaar was voor ons een bevlogen jaar met vele hoogtepunten: de opening van onze nieuwe kantoorpand, onze 20 jarig jubileum viering en onze uitbreiding met de Security en ICT afdeling.

Ook hebben wij als Vodafone Business Partner vorig jaar twee prestigeuze prijzen in ontvangst mogen nemen. Wij zijn uitgeroepen tot best presterende Total Communications Partner en voor de achtste keer op rij zijn we door onze klanten uitgeroepen tot meest klantvriendelijke business partner! Wij zijn u dankbaar voor deze waardering.  Gelukkig zijn we er ook in geslaagd om ons team uit te breiden met goed gekwalificeerde medewerkers. Om u een goede en adequate dienstverlening te kunnen blijven leveren.

Onze ambities voor 2019? Doen waar we goed in zijn: u blijvend ondersteunen met geïntegreerde communicatie-oplossingen en -diensten die uw bedrijfsvoering echt verder helpen. Als het aan ons ligt, wordt 2019 ook het jaar dat het nieuwe werken met de Digitale Werkplek definitief zal doorbreken binnen MKB-bedrijven.

Natuurlijk kunt u erop vertrouwen dat we alle Telecom en ICT ontwikkelingen op de voet blijven volgen en u tijdig informeren over nieuwe trends en oplossingen die uw bedrijfsvoering raken. Op de manier die u van ons gewend bent: gedreven, betrokken en proactief. We zijn in alle opzichten klaar voor een mooi en succesvol 2019!

Met vriendelijke groet,

Van Delen

Corné van Delen

Directeur

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!