Uitnodiging KPN The Digital Dutch 2021 op 22 april | 14.00 – 15.00 uur

Samen versnellen

Digitale transformatie is nog nooit zo actueel geweest! Vandaag staat het bij ondernemend Nederland, groot én klein, hoog op de agenda. In de afgelopen maanden hebben we gezien dat digitale transformatie het ‘nieuwe normaal’ is. Het is tijd om samen te versnellen.

 

KPN The Digital Dutch 2021

Op donderdag middag 22 april organiseert KPN voor de zesde keer The Digital Dutch. Hét online event vol digitale kansen voor ondernemend Nederland. Na de overweldigende belangstelling van vorig jaar belooft The Digital Dutch 2021 opnieuw spraakmakend te zijn. Kijk vanuit de Jaarbeurs live mee door de ogen van een drone en ontdek waar in Nederland digitale transformatie nú gebeurt.

Digitale versnelling

Krijg in 60 minuten real time een kijkje achter de schermen bij het netwerk van Nederland. Klanten, partners en experts delen hun ervaring met digitale versnelling. Wat hebben ze van het afgelopen jaar geleerd? Waar moet u juist nú op inzetten? En hoe maakt u uw organisatie toekomstbestendig, als u niet weet wat die toekomst brengt? Over samenwerken in ‘the digital age’ en oog houden voor de menselijke maat.??

Dit kunt u verwachten

– Krijg concrete handvatten om de volgende stap naar digitalisering te zetten
– Leer van andere organisaties met interessante praktijkvoorbeelden
– Ontdek hoe u oog houdt voor de menselijke maat en op afstand in verbinding blijft met medewerkers
– Veiligheid en continuïteit zijn in de digitale wereld ongelooflijk belangrijk. Leer van experts welke aanpak werkt

Waarom juist voor ú interessant?

Bent u benieuwd naar uw grootste risico’s op het gebied van security? Wilt u weten hoe u zich weert tegen de dreiging van phishing, hacken, ransomware, identiteitsdiefstal en DDoS-aanvallen? Vraagt u zich af of uw medewerkers veilig kunnen thuiswerken, ook in de cloud? Cybersecurityrisico’s blijven onverminderd groot. Laat u inspireren en krijg inzicht in de te nemen stappen op het gebied van uw digitale beveiliging.

Programma en sprekers

Samen versnellen. Dat is wat er tijdens The Digital Dutch wordt besproken. Nu ondernemend Nederland in hoog tempo digitaliseert, slaan we de handen ineen. Laat u tijdens deze één uur durende live show inspireren door organisaties die hun ervaringen delen met digitale transformatie in een dynamische tijd. Reis mee door Nederland en krijg nieuwe inzichten die u nú verder helpen. Bent u benieuwd naar de sprekers? Bekijk het programma. Het programma is nog volop in ontwikkeling. KPN zal de komende weken nog meer onderdelen van het programma onthullen.

Uitnodiging online live event: KPN The Digital Dutch 2021

Als gewaardeerde relatie van Van Delen bent u van harte uitgenodigd om samen met ons online deel te nemen aan KPN The Digital Dutch 2021 op donderdag middag 22 april van 14.00 tot 15.00 uur !

Meld u nu aan.

Contact

We komen graag met u in contact

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!